-
Achjo, Marie..Ty jsi ale k r á v a :) Falešně rozhodně nezpívá a má kupu talentu. To že ho nemáš ty z ní hned nedělá opici :)
-
Ahoj ja viem presný datum jej narodenia narodila sa 6.3.1999 *3*
-
na to ze ji je tak malo tak zpiva celkem hezky *1*
-
-
Cože, celkem hezky?? vždyť je úžasná *3* .
PS: Nic proti tobě *1*
-
-
marie skús ty niečo zaspievať a potom niečo píš *3*
-
Já se taky učím zpívat a co bych dala za takovej hlas... *3*
-
Ona je i herečka?
-
-
Zahrala si v jednom filme.. Pizza&Karaoke., trailer je na youtube
-
-
Zdravím, založil jsem tento profil! Maddi je výborná zpěvačka. Řekněte o ni Vašim známým a přátelům, pokud se Vám taky líbí!
Nebylo by špatné, kdyby se někomu podařilo zjistit přesné datum narození. Já ho nenašel ani na jejích oficiálních stránkách! -
Kto chce jej Facebook? Nech mi napise na azet.sk Zem3216., alebo na FB Matus Kolarovsky.., a ja vám pošlem link.
-
Maddi jane je perfektná *14* jej odspievané pesničky sú proste super *3*
-
Ahoj, děkuji siso! Kde si zjistila přesné datum narození? Já ho nemohl najít ani na jejích oficiálních stránkách!
Marie, Maddi bude teprve 13 let! Má hlas jako dospělá a zpívá čistě a výborně! A navíc zpívá velmi procítěně. Dává do toho spoustu emocí a přitom je to naprosto vkusné!
Hanko, máš pravdu, ale nesrovnávej Marii s krávou. Já pracuji jako zootechnik a mám jich tady cca 600 na starost a ono by je to urazilo. *1* *1*
Jinak zdravím sisu, bebe a Hanku a jsem rád, že máme na Maddi stejný názor! Mám pro Vás její novou cover pecku! Pokud se Vám Maddi líbí přidejte se do fanclubu, případně ji doporučtě přátelům a známým!