Přejít na výpis diskuzí

Magda Vášáryová

OSOBNOST 31.12.2006 
17 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý večer paní Vašáryová velice si vás vážím i Vaší sestry.Píši Vám hlavně z důvodu toho že se mi do ruk dostala fotografie Vašeho tatínka co by středoškolského profesora v Banské Štavnici , který učil mého otce jenž maturoval v roce 1955. Pokud budete mít zájem zašlu Vám ji.

    S pozdravem Michal K.-ČR

  • Vážená p. Vášáryová,jste úžasná žena plná soucitu a moudrosti.
  • Paní Vašaryová,máte svého Kotlebu,tak se prosím vás do Čech nepleťe.A ten Horáček dopadne stejně jako vy v prezidentských volbách na Slovensku.Měla byste znát názory obyčejných lidí,dělníků,důchodců, jenže my jsme pro takové lidi jako vy pouze spodina.Přeji vám hlavně zdraví a ještě nějakou pěknou roli,třeba "Babičku" od Boženy Němcové.
    Jindra
  • Myslím že by jste se měla starat o to co je ve vašich kompetenství. My na hradě nepotřebujeme slovenské poradce a jestli ten Gembler a estébák má pocit že vás potřebuje at jde na slovensko. Vaše havloidní názory už uškodili dost
  • Dobrý den, paní Vašáryová.
    Opravdu si myslím, že přeháníte. Zkusila jste si promluvit s presidentem Zemanem? Nepochybuji o tom, že Vaše diplomatická zkušenost Vám dala jednostranné vidění.
    Postavit se za "zvídavého" zbohatlíka Horáčka, co má rád hazard - no nezlobte se. Neonemocněla jste?
  • Jako herečka byla výborná ale jako politicka je naprosto nesnesitelna neomarxistka? to jak zapáleně az fanaticky chce za každou cenu narvat do střední Evropy nelegální islámské imigranty je velmi zarážející!! jen pevné doufám ze Slovensko Maďarsko Polsko a doufám ze i prez Sobotku...Česko!! se téhle hruze alespoň z části vyhne neb to co vidíme již ve Francii Belgii Anglii Švédsku Německu je horor!! Musíme nadále protestovat!! a děkovat za Orbana Fica Zemana i když jsem ho nevolil ale teď rozhodne budu!!
  • Paní Vašáryová děkuji Vám za Vaše zcela racionální vyjadřování které jsem měl možnost dnes na ČT sledovat . Bohužel naše národy zdecimované vším co je od Bílé hory provází nechápou že jen pokud se spojí síly něco dokážou , místo toho se hašteří a bohužel okolní politiky této slabosti kdykoli využijí tak ať alespon mír zůstává s touto krajinou i když ani v to už ani moc nevěřím. Emana těm kteří jste si ho zvolili tak toho Vám přeji to je reprezentant a to to ještě neskončilo.
    Holt je nás mín a přehlasovat Vás nedokážem ale to je nám jedno .A co naše děti ???????? Myslete také na ně
  • 5.10.2015 měla paní Vašáryová rozhovor v ČT 24. 'Řekla, že češi měli velikého člověka T.G.Masaryka.
    Zcela se mýlí, po otci byl Slovák a po matce Němec.
    Vlastním původním jménem Masáryk.
  • P. Vašaryová byla jako host v pořadu Tobogan a bohužel ve mě zůstal nepříjemný pocit z její arogance a pocitu vlastní důležitostia nadřazenosti . Ona se cítí jako nadčlověk . Opravdu nebylo příjemné tuto paní poslouchat .Je to můj názor a subjektivní pocit . *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • pani vašáryová, poslouhala jsem rozhovor s vámi na 24 a nemohu s vámi souhlasit a docela se mě to dotklo,když jste přirovnala voliče Miloše Zemana k hospodským povalečum a jejich slovník totožný a s prezidentem Zemanem.Bohužel volila jsem Zemana,ale nejsem hospodský povaleč a ani nemluvím jejich jazykem.Nelíbí se mě chování prezidenta ale vzít zpět to už nemohu. Na svou obranu,ale musím říci,že ani druhý kandidát mě nepřijde jako vzor raprezentace a tak jsem neměla moc na výběr.Tak to jsem vám chtěla napsat k vaší poznámce nesudte lidi a neházejte je do jednoho pytle když o nich nic nevíte.Přeji v novém roce hodně zdraví s pozdravem Matušová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit