-
Re: Re: magnús scheving
je mu 45 -
Re: magnús scheving
On je k sežrání já bych mu tipla 29 ne 41 *8* *8* *14* *14* -
knírek
ten knírek a ten úsměv ho zkrášluje, jinak umí husté triky, mezi ně patří i breakdance... -
magnús scheving
je to fakt dobrej sportovec a atlet faktis *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: julianna rose mauriello
a jeste neco k tomu je to nejhezci nejsrandovnejsi serial ktery sem kdy videl a nejhezci a nejkrasnejsi v lazytown je stephanie. *1* *1* *1* *1*. -
Re: julianna rose mauriello
a jeste neco k tomu je to nejhezci nejsrandovnejsi serial ktery sem kdy videl a nejhezci a nejkrasnejsi v lazytown je stephanie. -
julianna rose mauriello
prosim sezenete mi nekdo email nebo profil julianny rose mauriello a jestli by jste to poslali tak na muj email:Kamil.Veber@seznam.cz dekuji jestli mi to poslete. -
Re: lazy town
naprosto s tebou souhlasim -
Re
lazytown je nejhezci serial na jetixu divam se na to porad v nejakych dilej je i sranda *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
sportakus
Lazy town je nejhezčí seriál*15* a moc se mi líbí*1* je moc a moc srandovní*4**5**1* Martin*3* -
lazy town
ohoj nemáte nebo nemohli byste mi někdo napsat email Magnuse Schevinga nebo firmy lazy town proím odpovězt na můj email děkuji moc by mě to pomohlo jo a lazy town je ten nejskvělejší nejhezčí nejlepší seriál kdy sem kdy viděl pa. *3* *3* *3* -
Re: Je super!!!
lazy town je pećka bavime to ale nejvic sportacus and magnus scheving ahojj -
lazy town(ding dong)
ahoj stephanie já už mam ten oblek co nosíš v lazy town papa pemča *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *9* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: SPORTACUS
Ano je to super seriál pro děti a nechápu lidi kteří tvrdí že Magnús je pedofil *16* *10* ....
Mám taky 2 děti a sledujeme Lazy Town společně *14* -
Re: ma fgsdbseř
Jo...nechápu ty, kdo nadávaj- dyk to taky nemusej..... -
Re: Re: sdgh
ne ona ma pravdu julianna rose mauriello -
Re: Je super!!!
sexi je jako sportacus v originále nic moc
jinak seriál miluji já i moje dcera máme na dvd a sledujeme i mezi čase když není na jetix *3* -
Re: Re: sdgh
je Krásnej jako Sportakus ale je mnohem hnusnějšííí *7* -
Re: sdgh
Juliana Rose Maurlineo *13* -
Re: SPORTACUS
ahoj.přesně moje řeč.mám malého syna a ten lazy town miluje.hlavně písničky:)a sportakus je prostě kus:) *3*