-
otázka pro M.B.
Dobrý den,před dvěma měsíci jsem s rodinou navštívila Kypr-nádherný ostrov,který jste si zamilovala i vy.Byli jsme v Protarasu.Můžu se prosím, zeptat,na které místo jezdíte vy a kde se vám nejvíce líbí? Kde jste tři roky pracovala? Děkuje a zdraví Petra L. -
Přání
Ahoj Mahuleno,
právě jsem zjistila, že slavíme narozeniny ve stejný den. Hezky si je užijte, bavte se a rozdávejte nám ostatním jen radost.
PS: doufám, že je to pomluva o tom, že se chcete přestěhovat za hranice.
Vydržte, pořád může být ještě hůř, ale třeba se to zlepší. Ahoj Soňa -
gratulácia
Všetko najlepšie k narodeninám Mahuleno......Máme ich v jeden den spoločne,tak si tiež užite v pohodke. *3* -
To by mne zajímalo...
V seriálu Chalupáři kdysi dávno... Mahulena tam hrála --- tak odhadem jí mohlo být těch 7-8 let. Snad probůh to nebyla ona.... Nebo jo? Nejsi Miluška, co ukradla Pištovi koloběžku??????????? A jak se na to dneska díváš? *4* -
Pozdrav z "východu"
Zdravím Vás, paní Bočanová, v jednom pořadu jste se divila, že někdo jel z Ostravy do Monte Carla. Proto Vám musím sdělit, že naše "středisková obec" je velká, jako Brno a máme tady druhé největší letiště v ČR. Někdy se třeba stavte :-), mějte se hezky, Pavel, OV. -
Tanečnice
Ahojky! *15* Když byla Mahulena ve stardance moc jsem jí fandila *3* ! Je to úžasná herečka *14* ! *3* *1* -
Přání
S přáním všeho nejlepšího do roku 2007 a vyplněním tajných snů se připojuje i Viktor z Pzně. Když napíši: zlomený klíč ve Favoritu, tak si jistě vzpomenete. Bohužel jiný kontakt na Vás nemám. Držím Vám palečky. -
Mám Vás ráda
Dobrý den paní Bočanová, Star Dance byla nádhera a nikdo by to do Vás neřekl, i když jako herečka jste suprová. Bylo to něco úžasného. Přeji Vám do Nového roku 2007 hodně krásných rolí a to hlavní to je zdraví a zdraví a jen tak dál!!! Také jsem Vás velice obdivovala jak jste pěkná baba na letošní dovolené, kde jsem vedle Vás stála v supermarketu (manžel ale více) - Kréta - srpen 2006 - letovisko Kokini Hani - byla to krásná dovolená, takže ať žije Kréta a celé Řecko, milujeme ho moc už jsme byli 7x a příští rok hajdy na Zakynthos, tak ahoj možná tam. Jitka *14* -
Bravó, úžasná komedoška
Tolik komičnosti, krásy a talentu mě vhání až slzy bezmezného obdivu. Za teneční kreaci v TV a zábavnost i v divadelním provedení v Činoheráku - Feyd. Krejčovin dávám Vám OSKARA a obávám se, že budu z toho možná doživotně koktat. BRAVÓ!!! -
Balhopřání
Všechno NEJ k dnešnímu svátku! Rádi Vás vidíme na obrazovce nebo i přímo na podiu - je příjemný pohled na inteligentní a hezkou ženskou! Hodně úspěchů! Manželé Bohdan a Elena Salvetovi