-
majk spirit je zijuca legenda :) a je najlepsy spevak tak ja ho strasne milujem a vie o com spieva a netrepe v pesnickach picoviny lebo on vie co chce a vie o com spieva moja laska je ten majk spirit sak ja som si aj na ruku :( napisala ze majk spirit a zo sklom som si to napisala a ked pocuvam jeho pesnicky tak sa hned rosplacem lebo on ma take krasne a ked idem spat tak len o nom snivam jaj boze strasne je swetovy nebezpecny :) spevak nikto sa mu nevirovna klebo on je king of poopuuu :)<3
-
-
Ale hovno, vždyť ani není celosvětově známý...
-
-
majk spirit je najvecov hviezdov a nikto sa mu nevirovna ja ho strasne MILUJEM lebo on je pan spevak a rytmus sa moze splachnut nikto ho uz nepocuva lebo majk spirit je najlepsyyy spevak je bude aj ostane mojim spevakom ja nepocuvam ineho spevaka iba majk spirita:) MILUJEM TEBA AJ TVOJU HUDBU SI SWETOVY NEBEZPECNY :). *3* :)
-
si fakt super ten kkt rytmus ktory nema ani na suchy rohlik sa moze pred tebou skovat *14* *3* *15* *2* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Práve teraz počúvam tvoje pesničky ty si proste naj!!!!!! a ta pesnička HIP-HOP nemá chybu !!!!! *14* *14* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1*
-
ty si užastný,,,,,,ja ta MILUJEM a ten kkt rytmus na teba nemááááá !!!!!! :)))))))
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Aneta jsi uplně jebnutá co sem pleteš rytmusa, když byl rytmus v Kontrafaktu tak jsi ho žrala ale protože se dal na jinou cestu hudby plné komerce tak rady píšeš kraviny.
Ano Majk je dobrej ale proč sem pleteš rytmusa ty hejterská lamo
-
-
http://www.facebook.com/events/301676316555091/
doražte na majka Spirita! -
Ja ta milujem a strašne som sa potešila ked som ta videla naživo máš super pesničky a určite ešte prídi do nitri budem štstná milujém ta *14* *14* *14*
-
milujem tvoje pesnicki ti si king of pop
-
Majk a Rytmus sú pre nás 10... 1 je MAJK
0 je Rytmus
takto bolo a aj to tak ostane..Si fakt bombový už len preto,lebo máš neskutočne dobré pesničky,v ktorých je použitá realita,skutočnosť Vážime si ťáá Milujeme ťáá !! *14* *14* *14* -
bože on je taký dobrý že žiedny spevák sa mu nevirovná *14* *14* *14*