Přejít na výpis diskuzí

Majk Spirit

OSOBNOST 15.3.2011 
212 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejj!!!!
  • Všetko najlepšie k narodkam!!!!!!!
  • Všechno nejlepšíí :)) ty válíš *3* *6*
  • adelkatravnickova2001
    Ahoj přeju ti vše nej k narozkám přijěď i někdy do prahy ;) *1*
  • Všechno nejlepší... *3* mám tě strašně ráda.. jsi úžasný.. *14* *14*
  • Hmm je to borec a má super písničky.
  • uzasny ... *13* boze muj chci na ten koncert 3.8. mam narozky udelala bych vsechno proto abych tam mohla jit.. *14* *14* *14* *14* *9*
  • Si božíí .. :**:)
  • Sexy prdelák *1* *6*
  • Sexy si pre mna cislo jedna *14* *14*
  • Majk je proste best bez neho nejde zit
    RESPEKT!!!
  • *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1* *5* *5*
  • Ahoj jasne že viem naučím :)
  • Nezajímá mě o čem rapuje.. jn co ho vidím,tak teču <3<3 :D
  • ♫ si len taka k j pi nechcem ta *1* *2* *15* *3* *14* *14* *4* *5* *6* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • nemam ta rat ti hlupak *16*
  • Nesrovnávejte Spirita s bohem, je to sice dobrej týpek ale na Majka nemá..;) %)♥
  • aaaaaaaaaa bez Majka nevydržím ešte aj teraz počúvam jeho pesničky *14* je to kráľ reeperov Milujem ho!!!!!!!! *14* *14* *14* ...........Proste ten,kto nepočúva Majka žije v minulom storočí pretože majkíííí je cool *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Majk Spirit je nej já ho milujem a to myslem doopravde *14* Bez jeho hudby žít tak ja to smrťák!!!! Dobré písničky nato že jsem raperka ale zažínající a tak by som se ťa chtela zoptat jestli umíš i hip hop tancovááát!

Milujem Tá!!!
  • majk spirit je zijuca legenda :) a je najlepsy spevak tak ja ho strasne milujem a vie o com spieva a netrepe v pesnickach picoviny lebo on vie co chce a vie o com spieva moja laska je ten majk spirit sak ja som si aj na ruku :( napisala ze majk spirit a zo sklom som si to napisala a ked pocuvam jeho pesnicky tak sa hned rosplacem lebo on ma take krasne a ked idem spat tak len o nom snivam jaj boze strasne je swetovy nebezpecny :) spevak nikto sa mu nevirovna klebo on je king of poopuuu :)<3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší