-
ty si užastný,,,,,,ja ta MILUJEM a ten kkt rytmus na teba nemááááá !!!!!! :)))))))
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Aneta jsi uplně jebnutá co sem pleteš rytmusa, když byl rytmus v Kontrafaktu tak jsi ho žrala ale protože se dal na jinou cestu hudby plné komerce tak rady píšeš kraviny.
Ano Majk je dobrej ale proč sem pleteš rytmusa ty hejterská lamo
-
-
nemam ta rat ti hlupak *16*
-
Sice opožděně, ale taky přeju všechno nejlepší:) Přijeď zase do Zlína, prosím:)!
-
Majk Spirit je v pohode *4* *3*
-
♫ si len taka k j pi nechcem ta *1* *2* *15* *3* *14* *14* *4* *5* *6* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Majk Spirit je d*bil, spievat nevie a Hlas Ceskoslovenska takéto kraviny nepozerám
-
-
si de*** sam
-
-
Zas tak hroznej není, ale že bych ho nějak extra měla v oblibě tak to taky ne. Ale hlas má docela dobrej, to se musí nechat. Akorát mi přijde, že je až moc vysokej, a že na to kolik měří tak zase docela málo váží. Vždyt´ měří skoro dva metry! To by byl ještě vyšší než já a můj spolužák dohromady! Když by jsme se totiž postavili na sebe tak Majk by byl pořád vyšší! Jednou bych chtěla taky být tak vysoká, dosáhla bych alespon´ vysoko. Ne jak ted´, ted´ si ano do police nedosáhnu na talíř a je to fakt hrozný. No tak pardon kecám dosáhnu, ale jen do první police, do tý druhý police už fakt nedosáhnu, to bych si musela vzít židli.
-
-
A myslíš že nas to zajima ta tvoje vyška? jžš hhhaha seš naivni holka..:D :D Lol
-
-
Všechno nej ♥ Zbožňuju tě :**
-
Totálne o ničom je celý Spirit
-
-
*16* *11* *10*
-
-
je to Láďa Gábor!!! *16* *12*