-
Podle cseho si mi zmenil zivot od doby kdy td posloucham se mi dari myslim. Si ze je to tim ze to co povidas v textech je pravda a clovek kdys posloucha si uvedomi. Nic tobe dekuji za lepsi zivot a minochodem nebyt kamara bych ozebe nezavadil z duvodu ze te neznam.
-
Ahoj majku dopuje sme de nevideli a tak ti iba chcem odkázať že tá mam rada.
-
Tie odrhovačky od Spirita o ničom sa nedajú počúvať !
-
Chci se zeptat, kde můžu sehnat podepsanou fotografii pro mou dceru k Vánocům. Moc díky
-
-
To neni tak lehký no prostě jít na nějakej jeho koncert nebo co a tam si ho někde odchytit nebo na autogramiádě
-
-
super zpivas hezky zdravi vas lucka kracikova. napistemi
-
-
Ma to dobre ze ale keby to bolo zle tak by to niekedy nevidal a hlavne ani nenaspival
-
-
Miluju tě Majku nejlepší když se tě viděla a mohla obejmout juuuj srdičko moje <3333 *14* *14* *14*
-
ahoj majku jak se mas doufaaaaaam ze dobře maaaaaaaaaaaam te mooooooooooooooooooooooc rada ještě napisu joo papa
-
Mám ho na háku celého Spirita o ničom
-
Ahoj Majk!
Chcela b som Ta poprosit ci by si neprisiel na den otvrený dveri v Markize.
Ak ano tak budem velmi rada .
Mam ta moc rada . *4* *4* *4* *5* *5* *1* *1* -
-
Ahoj miško ja som Tana pocuvam ta od malička a viem kto si mam ta najradčej radčej neš mojho tata a tak ta prosim dokaš mojmu bratovi ze vieš spievat aj tatkovi moc ta mam rada ale velmi
-
-
To sa nedá počúvať je proste o ničom celý Majk Spirit a nechápem ako ho môžte mať radi
-
-
My ho nemáme rádi :( My ho mIlujeme!!!!♥♥♥♥♥333
-
A prečo by sme ho nemali mať radi?
-