-
Ouuu
To je prostě KOČKA!!Strašně se mi líbí *4* ..šíleně moc a hlavně dneska na óčku byla super..KRÁSNÁ *14* .. -
Na óčku je nej!
Ona vypadá krásně!Nemyslím to lesbicky ale drží si postavu a na Óčku vypadá sexy!Na Óčku je nej! *3* -
miluju jí
já jí naprosto zbožňuju*14* a jestli tady někdo o marcelce bude kecat nějaký kecy tak si pro něj doběhnu a přejedu mu hlavu traktorem -
Marcelka
Do Marcelky jsem úplnej blázen. Miluju jí. Určitě jako partner bych si sní rozuměl. Dělám taky do hudby. *14* -
Best moderátorka
Marcelka je nejlepší baba na Óčku! T-Music dostalo novou šťávu! *14* -
ok
ale jo je celkem v pohodě..ale štve mě že vypadá jakoby přišla z botoxu.jen někdy má prsotě takovou umělou pusua uměle mluví mi přijde a má tak přivřený i oči.. -
-
Re: ok
ale ty máš přivřený oči, je ne tehdy, když hledáš na jinejch chyby!!!! *13* *3* -
Re: ok
jo to sedí *1*
-
-
jo
Marcelka je nejlepší *14* -
-
Re: jo
a můžete pro ni hlasovat na www.svetpratel.blog.cz *3*
-
-
vypadá krásně
marci je nejlepší holka na očku a na celým světě *4* -
-
Re: vypadá krásně
No tak lidi myslim jako vim, ze vsichni ted koukate na to, ze je docela hezka, ae prijdme mi dost prihloupla a hezka to je, ae zase jako nejhezci moderatorka to taky neni.... A naviiiic vsechno ma jen nauceny a mluvi tak naivne hruza. Ja mela teda radci Blanku byla takova vic prirozena a takova v pohode a vtipna.... Ae Marcela ta jen mluvi to co ji napisou. Muj nazor. A mysli si to dost lidi. Cau *5* -
-
Re: Re: vypadá krásně
Souhlasím. Zkouší se při moderování moc křečovitě usmívat. Rádio ji asi sedí víc.
-
-
Re: vypadá krásně
přesně tak *14*
-
-
narouky.)
vše nej Marci!!! -
Marcela
Marcel, nic proti Tobě, jsi docela dobrá moderátorka, ale nepřišlo Ti ubohý, tahat za nos Ztracenýho, když máš přítele? Trochu jsi se víc zviditelnila, bulváry to dost přitáhlo, o to Ti asi šlo, nebo jsi to měla opravdu zapiotřebí? V tom případě je mi Tě fakt líto...dost ubohé!!! Proč to píšu? To, co jsi udělala Markovi, mi kdysi udělal jeden kluk a později se mu to i dokonce vymstilo. Ano, boží mlýny domlely! Měj se hezky a hodně štěstí