-
Vubec nevim kdo to je,ale kurna,kde dala ta Gavriely dala oci. Snad ji to mzna dobre udelal *3*
-
P.S. Je jedno jestli je člověk černej, bílej nebo mourovatej. Tátu má člověk jen jednoho a syn kterej lže o sobě protože se stydí za tátu jen kvůli jeho původu je ubohej hlupák.
-
-
Však nedávno ztratil občanku a vietnamská komunita věděla čí je to syn, tak mu poslali doklady jeho tátovi *1* Je divný, jak se za svůj původ stydí a vymýšlí si...
-
Když neznáš jeho život, tak neplácej nesmysly, ty "rarito"
-
-
Ho*no japonský a filipínský geny, to je lež. V japonsku žádný příjmení Tran neexistuje, a většina filipínců mají španělská jména, vzhledem k tomu že Filipíny byly po staletí kolonizovány Španěly. Je to napůl vietnamec co si neprostudoval pořádně zeměpis a asi si myslí že jsou Češi ještě 100 let za opicemi. Příjmení Tran mluví za vše, takže nechápu tu šaškárnu s "japonskými a filipínskými geny".
-
On Ewu farmou podvědomí
-
On ji podved
-
*16* *12* *11* *10* *13* *9* *8*
-
*14* *14* *14* *14* *
-
To co udělal Ewě Farne je hnusné.
-
-
A ty víš určitě přesně, co se stalo viď, anonymíku
-
-
jsem na pul vietnamko-polka a ani já nemám vietnamský příjmení jako on.. sorry
-
-
Běžný postup je, že si maminka tvého vietnamského tatínka první musí vzít, aby ses mohla pyšnit vietnamským příjmením... nejspíš ti to zatajili
-
-
Tran, to je vietnamec. Jeho tata je vitnamec co se přistěhoval za totality, aby se vyučil v Autopalu Nový Jičín a matka češka.
byl to můj soused -
-
A ty víš určitě, že je to jeho otec a matka je jenom Češka? To si opravdu nemyslím, že víš víc Petttttříku
-
přesně tak to je, jeho otec pak prodával na tržnici
-
-
A to je špatně? Markova babičko? Nemyslím si, že jsi ještě mezi živými
-
-