-
novy jicin
nebydlel Marcus Tran chvili v novem jicine?zda se mi ze bydlel vedle me a vzdycky vencil labradora.piste -
-
Re: novy jicin
Ano bydlel a labradora měl :) byl jeho pejsek. -
jo ma v nj rodinu -
-
Re: Re: novy jicin
A určitě je táta vietnamec to nemůže popřít kdo jste tam bydleli tak to mužete vědět -
-
-
ano,ten labrador je z jičína *5* -
Ano, Marek Tran pochází z Nového jičína. -
-
Re: Re: novy jicin
jo, taky koukám jak blázen, ten kluk bydlel o poschodí níž než já
-
-
-
vietnam
TRAN,to je prece vietnamsky puvodu -
Tran, to je vietnamec. Jeho tata je vitnamec co se přistěhoval za totality, aby se vyučil v Autopalu Nový Jičín a matka češka.
byl to můj soused -
-
A ty víš určitě, že je to jeho otec a matka je jenom Češka? To si opravdu nemyslím, že víš víc Petttttříku
-
přesně tak to je, jeho otec pak prodával na tržnici
-
-
A to je špatně? Markova babičko? Nemyslím si, že jsi ještě mezi živými
-
-
-
Lidi, pokud se Vam Markova hudba nelibi, tak ji jednoduse neposlouchejte! :) Chapu, ze ma kazdy svuj nazor, ale to co tu ctu se jako nazor snad ani pocitat neda... To je jen uboha zavist. Pokud se nudite a musite psat ty vase blafy, jestli je to vietnamec, japonec, atd.. tak myslim, ze nesoudite ani jaky je clovek, ani jeho hudbu, soudite proste jenom rasu... A k tomu asi nic dodavat nemusim.. Treba jednou dospejete.:) Jednoduse.. kdyz se Vam to nelibi, tak to neposlouchejte ;)
-
-
Sorry připadá mi jako vietnamec, není tedy nic moc. Takovej slizkej brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *16*
-
Šašci... Diskutujte radši jeho kariéru a ne vzled v modelovové *12*
-
khetane
jen tak dal marcu jedes dobre a zhubni more haha *1* -
To co udělal Ewě Farne je hnusné.
-
-
A ty víš určitě přesně, co se stalo viď, anonymíku
-
-
Mě se ta jeho muzika líbí a basta fidli!Tak.A je to. *11*