-
On Ewu farmou podvědomí
-
jsem na pul vietnamko-polka a ani já nemám vietnamský příjmení jako on.. sorry
-
-
Běžný postup je, že si maminka tvého vietnamského tatínka první musí vzít, aby ses mohla pyšnit vietnamským příjmením... nejspíš ti to zatajili
-
-
Ho*no japonský a filipínský geny, to je lež. V japonsku žádný příjmení Tran neexistuje, a většina filipínců mají španělská jména, vzhledem k tomu že Filipíny byly po staletí kolonizovány Španěly. Je to napůl vietnamec co si neprostudoval pořádně zeměpis a asi si myslí že jsou Češi ještě 100 let za opicemi. Příjmení Tran mluví za vše, takže nechápu tu šaškárnu s "japonskými a filipínskými geny".
-
P.S. Je jedno jestli je člověk černej, bílej nebo mourovatej. Tátu má člověk jen jednoho a syn kterej lže o sobě protože se stydí za tátu jen kvůli jeho původu je ubohej hlupák.
-
-
Však nedávno ztratil občanku a vietnamská komunita věděla čí je to syn, tak mu poslali doklady jeho tátovi *1* Je divný, jak se za svůj původ stydí a vymýšlí si...
-
Když neznáš jeho život, tak neplácej nesmysly, ty "rarito"
-
-
Japonec, to určitě...Tran není japonské příjmení, ani kdyby se kdokoli rozkrájel...Japonci užívají samohlásky jedinou samostatně stojící souhláskou je "n"...žádnej Japonec...
-
příbuzenstvo
vite to je muj bratranec mluvim pravdu *4* -
-
Re: příbuzenstvo
má Marek bráchu?a pokud ano,jak se jmenuje?
-
-
To si dělá prdel??
Jak si může takovej vyloženě českej občan dovolit takhle zkazit písničku Karla Kryla Anděl a ještě k tomu tam napsat že je to na jeho památku?
to se musí chudák Kája otáčet v hrobě *13* -
-
Re: To si dělá prdel??
Myslím,že písnička je užasná i když je trochu upravená,ale díky těmto klukum ze skupiny Embassy tady bude tahle písnička nezapomenutelného interpreta stále s náma protože si jí díky skupině EMBASSY BUDOU ZPÍVAT NAŠE DĚTI A TO JE HODNĚ DOBŘE!!!!Protože dnešní mládež ani netuší, kdo to byl KAREL KRYL a nic by jim to neříkalo na rozdíl od interpretu kteří jsou z NOVÉHO JÍČÍNA ODKUD KAREL KRYL POCHÁZEL. A ONI DIKY SVEJM RODIČUM JSOU PÍSNIČKAMA K.KRYLA ODKOJENÝ,TAKŽE JIM TO NĚCO ŘÍKA .ZNAJÍ TU HISTORIJI JAKO VŠICHNI Z NÁS KAŽDÝ SVOJI A SVÉHO RODNÉHO MĚSTA.MÁM POCIT ŽE TUHLE ŠPÍNU MUŽE PSÁT TAK MAXIMÁLĚ JEJICH HODNĚ SE TŘESOUCI KONKURENCE.VŠAK ČAS UKÁŽE A MY O MICH MYSLÍM JEŠTĚ HODNĚ USLYŠÍME! *3* *3* -
Re: To si dělá prdel??
Opět komentář "inteligenta" :-). Pokud vím Marek se narodil v ČR, takže český občan je.
A budme rádi, že mladá generace oprášila takovou pěknou a silnou písen.
Předělávky ostatních interpretů Ti nevadí? Např. Lucka Vondráčková prezentuje jednu předělávku za druhou..................... -
-
Fakt, ze se narodil v CR jeste neznamena, ze musi byt cesky obcan. Zalezi na narodnosti rodicu...
-
Re: Re: To si dělá prdel??
Tak toto psal člověk s absolutním hudebních nedostatkem, ta předělávka se mi moc líbí a proč by to jako nemělo být na jeho počest??? náhodou je to od nich moc pěkný, Karlu Krylu by se to určitě líbilo *4* *3*
-
-
-
*16* *12* *11* *10* *13* *9* *8*
-
*14* *14* *14* *14* *
-
Vubec nevim kdo to je,ale kurna,kde dala ta Gavriely dala oci. Snad ji to mzna dobre udelal *3*