-
:O*
Mareeček oupe nejhezčí klučíná=)a zpívá táák nádherně:O*
a jeho vypadnutí sem oplakálá ae slziček mi líto nebylo=)jen škoda že už nezazpívá=( *14* -
=)
Mareček..on je pro mě jedinou SuperStar..proč jen musel vypadnout on a nee Puskailer?=(
Pro mě je ae stále stejně nejlepší,nejhezčí atd..
když vypadnul,strašně sem to obrečela=(
Marek=Má jediná superstar=):O*** -
-
Re: =)
PŘESNĚ TÁK__on a Mireček ŠmAJda__TY nejkrásnější nejlepší___MILUJU<3 *14* *14* -
-
Re: Re: =)
jo presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! mam stejny nazor!dva nej klucii na svete -
-
Re: Re: Re: =)
jooooo přesně!!!!!!! *14*
-
-
-
-
trapáááci
vůbec si anti nedávají svým příspěvkům za 1... *1* je to trapný! *5* -
Co je zase tohle? To si děláte srandu?
*16* -
Mazání
Konec urážek, milánkové, všechno, co bude proti pravidlům vám smažu, i pokud to bude "jen" v nadpise! Éra urážek a vulgarit definitivně skončila!!! *13* -
-
Re: Mazání
Konečně nějaké normální slovo=) -
-
Re: Re: Mazání
jj přesně tak!!!
-
-
-
cute xD
__rawrRRr moc šukézní boy...:oDDD
__a zpíval taky luXusně :oDDD
__pstě D*O*K*O*N*A*L*O*S*T :oDDD -
-
Re: cute xD
Jsi v pohodě? *5* -
-
Re: Re: cute xD
ona? určitě *1* -
-
Re: Re: Re: cute xD
Já bych řekl, že ani moc ne. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: cute xD
jááá určitě sem :oDD pstě jen vyjádření názoru :oDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: cute xD
jestli ta fotka co máš je tvoje tak si očividně scene girl - a v tom případě to co si nahoře napsala na tebe sedí! Jo je to pravda ale vyjádřila bych se mírněji!
-
-
-
-
-
-
OO
Mám ho strašně moc ráda:) ale jako vadími že to táhne z Deborou:( proč zrovna s ní:) -
-
Re: OO
Ae hlavně že bude šťastnej mi sme fanynky a nikdy s nim nic mít nebudem..tak nwm proč to všichni takle řešíte?!Je to prostě jeho život a mi ho můžeme a budeme mít ráy pořád:)* -
-
Re: Re: OO
On už není z Debí prej by vztach na dálku neměl cenu takže je volnej. *14* -
-
Re: Re: Re: OO
Volnej ještě neni!!!! *9* Ale přesto byl ten NEJ!!!!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: OO
jj já mu lásku přeju to jo ale diila sem se že s Debie?
-
-
-
-
-
♥
lidičkové já se asi zabouchla... -
...
Když se vám nelíbí, tak se vám nelíbí já ho nikomu vnucovat nebudu ale nemusíte ho tady kritizovat. Nechte si to pro sebe a běžte otravovat někoho jiného, protože tahle stránka je pro ty, kteří ho mají rádi. -
LOL
,,Marek Lacko je finalistem v soutěži Československá superstar´´ mna toto dostalo :D nie zeby som nechcela aby postupil do finale , ale bohuzial nepostupil , tak newem akjo to tam mohli napisat :D:D ale sak ok :) marek drz sa :-** -
-
Re: LOL
je semifinalistem
-