-
deprese
ahoj Marku, nevím jak funguje tato stránka, jsem žena ročník 67
,můžeme si promluvit o zdavotních problémech....,kterýma trpíš..já je mám nejspíš taky, ale nechci se ztrapńovat pokud je diskuse s Tebou o ničem..........Keila *9* -
-
Re: deprese
Ahoj, měla jsem stejný nápad jako ty. Já jsem Kateřina, ročník 64. Chtěla jsem se Marka zeptat na jeho zkušenosti a na dobrého psychiatra. Myslím, že to bude na těchto stránkách marné. Možná se ale můžeme spojit spolu.Mám už řadu zkušeností, zkoušela jsem mnoho psychiatrů a ještě více alternativních léčitelů a přečetla spoutu knih. Sobě jsem zatím nepomohla, ale mnohým jiným ano.K
-
-
Děkuji Marku Vašutovi za společnou fotografii dnes v Praze před divadlem Broadway. Bylo to velmi náročné sehnat ho vůbec a přemluvit ho k focení. Dal mi dárek pod stromeček na vánoce. Přeji mu moc zdraví. Zdraví souznitel v dnu narození Hany Zagorové Kamil *4* *4* *4*
-
Stejny pocit dnes ja taky/Kromeriz 17:03/.Cucim,cucim a nezmohl jsem se vubec na nic.Pak jsem sebral odvahu,zaklepal na okenko u jeho kocarku,kratce ho pozdravil a prohodil s nim par vet.Pry tudy jen projizdel a byl tu nekde na obede.Asi o mne moc nestal,ale do zadele mne neposlal,tak jsem z toho vyvazl bez ztraty desitky *2* Zase bych do toho sel :-))
Hezky den vse jeho fanouskum. /ivolukes@gmail.com/ -
Je skoda ze Marek Vasut toci tak malo filmy.Je to přitom vynjkajici herec.A ze toci reklamy?
To k herectvi patri.Herci z celého světa delaji reklamy.A jestli je někdo haklivy na reklamu na Prostenal,tak mam radu-staci se nedivat! -
Dřív byl více obsazovaný v současnosti neobsazovaný.Již není nejmladší takže nabídek bude ubývat.
-
Ako herec nič moc Vašut. Ďalší z našich súčasných
-
Herec.
-
Herec.
-
Herec.
-
*14* *14* *14* *14* *14*