-
pro Vas
Ciao lidi,co se deje,nikdo nema zajem komunikovat? *3* Me by velice zajimalo,jestli nekdo z Vas vi o pristi akci,jakekoliv,Marka Vasuta,nechapu totiz,proc ma oficialni sito o ktere se nikdo nestara.Dekuji predem za informace Jana *4* -
Nazor na svet
Zijeme v dobe valek a lidskych nestesti.Nejsme schopni komunikovat ani na strankach nasich idolu.Co je s Vami lidi?Jestlize se nezacnete zajimat o zivot a bolest druhych,neucitite nikdy potrebu byt stastnymi aspon na chvili! *3* Protoze zivot je okamzik svetla a stesti.Jedine co nas muze zachranit je komunikace,vedet,ze nejsme na svete SAMI!!! *4* CHe Dio Vi benedica Jana -
Slzy
Konecne jsem si mohla precist basne Marka Vasuta.Poezie krasne a plne smutku na dusi.Nevim,jestli krasa a smutek je to nejlepsi spojeni,ale domnivam se,ze kdyz pan Vasut psal, nevidel zivot ruzove.Doufam,ze nyni se mu dari lepe a doufam,ze pristi kniha bude krasna a plna lasky. *4* Hodne lasky Jana -
Pro chlapa Marka
Je mozne ze jsou vsichni na dovolene?Nikdo nepise?Ja na chlapa Vasuta myslim ve dne v noci. *5* Patrne jsem se ve 42letech zblaznila,myslim ale,ze nocni fantazie nikdy nikomu neublizili. *5* Faktem je,ze kdyz se rano vzbudim a divam se na sebe do zrcadla po techto nocnich snech a par sklenickach whisky je mi fajn!!!!! *5* A co vy?Problemy?Doufam ze i vam ostatnim fandum je na svete fajn.Hodne stesti a zdravi p.Vasutovi a vam vsem v nasi krasne ceske zemi Jana Che Dio Vi benedica *4* -
Italske nebe plne hvezd
Sedim na me terase u more s whisky v jedne ruce a v druhe s flaskou naturalni vody Lilia,divam se na mesic(neuplny) a myslim na to,ze jsem jedina kdo vam pise.Je vubec mozne nemyslet na chlapa jako jste vy?Rikaji,ze more je nekonecne.Ujistuji vas,ze myslenky na vas jsou nekonecne.Jestlize nekonecnost je toto,miluji nekonecnost myslenek. -
Jestlize pro svet nejsi nikdo,pro nekoho muzes byt cely svet
Jmenuji se Jana a ziji v Torine v Italii.Pred par dny ke me prijela moje 17leta neterinka na prazdniny a privezla mi dvd Roman pro zeny.I ja nesnasim igelitky,ale miluji letiste a kvalitni znackova zavazadla.Po zhlednuti filmu jsem dospela k nazoru ze mmiluji i vase krasne pozadi *5* Che Dio Ti benedica Jana66 *4* -
jen tak
posílám pozdrav , prostě jen tak, snad potěší *3* -
díky za to, že jste
Ani nevím, jak Vás oslovit či pozdravit..Upřímně, nevím, jestli mám věřit, že si to vážně osobně čte Marek Vašut, natožtak že odpovídá přímo na osobní e-mail...ikdyž by to bylo docela zajímavé a příjemné(ale za pokus to stojí). I kdyby to vyšlo naprázdno, jen chci říct(pokud to čtete), že jste neskutečný sympaťák, máte kouzlo osobnosti,charisma a i když to je asi drzé, tak jste i velice přitažlivý a sexy muž. Děkuju za Vaši roli ve filmu Román pro ženy...jako by to z mého života vypadlo. Krásný den. S pozdravem Jana -
Krápníky
Přeji pěkný den,poradím ač nejsem speleolog mnemotechnickou pomůcku na krápníky.StalakTit "roste" shora dolů, podle zvýrazněného "T".Ostatní se dají vyvodit. -
vzkaz
ahojky Marku Vasute tento dopis zrejme nikdy neuvidis,je mi 37 let a ucim se na pocitaci-strasny!Chvaly ctes asi more,ale musim uznat ze si opravdu samecek.preji hodne stesti.Pa pa Marcela