-
to mi dělalo vždycky problémy - názvy, titulky, osnova, ...
Jen bych chtěla "ventilovat" (to je asi dost blbej výraz, to zní jako bych byla nějak přetlakovaná a bez toho aniž bych to "neventilovala", tak puknu; - takhle se to říct nedá, i když do pravdy to nemá tak daleko - vlastně má, ale nechci zlehčovat to, co napíšu a koukám, že už 90% lidí, co to čte, to nebaví - no cuž, tak směle do toho) - MV je ten nejkrásnější muž (chlap, kluk, chlapec - nevím, co se hodí víc) - troufla bych si říct -planety (no v ČR asi určitě, ikdyž si tam nechávám ještě jedno volné místečko) a nejvíc miluju ty SLADKÝ ďolíčky....
A ještě mimochodem - poslední díl Detektiva Martina Tomsy byl fakt jedinečnej - hlavně ta část s tím, vykáním...
už končím... -
Dobrý den Pane Vašut na chatu TV Prima jste odpověděl na otázku co byste si vzal sebou na ostrov.V odpovědi jsou dvě hrubky ,,Koukal bych mýt něco,čím bych se mohl umít",není to trochu moc chyb.To by potom ve slově mídlo bylo měkké i??Přeji hezký den *3*
-
-
Re:
Nejsi ty nějakej rejpar.M.V. *9*
-
-
vzkaz
Ahoj Marku.Budu stručný i když by to bylo na velmi dlouhé povídání.Není dne,kdy se mne lidé zcela pletou s Tebou a to za den několikrát.Jak v Praze v Brně,tak prostě všude.Bylo by tedy možné se nějakým způsobem sejít,nebo si třeba zavolat a dát si schůzku po telefonu?Píšu proto,protože dnes jsem v Praze s tím měl velmi příjemné ale i trošičku nepříjemné problémy.Děkuji předem za odpověď.Jirka dám zatím email:jiri.vavrin@email.cz -
Je to nádherný chlap kterého chtějí snad všechny ženy, proto nechápu jak to že ho žádná neulovila.Já bych do toho šla hned!!!
-
Ahoj Marku, nechci Tě do svý postele..! *13*
-
-
Re:
Vážený Marku, dovolím si toto oslovení, jelikož jsem ve Všem věku, celý život Vás nesmírně obdivuji jste velice charismatický muž, ale to určitě není pro Vás nic nového, teď se jen dotknu velice ožehavého tématu, je to Vše nemoc, kterou trpím i já, jsem člověk, který miluje život, ale čtu každiškou větu, kterou najdu v jakémkoliv časopise, a máte pravdu, nic nám nechybí, neumíme si vysvětlit,prč to je, ale bohužel ,takže plně cítím s Vámi a vážím si Vás, že neustále pracujete a jste nesmírným přínosem v naší filmové kultuře, asi je to troufalost, ale velice ráda bych získala Váš meil, jste naprosto skvělý člověk přeji krásný den Ilona
-
-
Úžasnej chlapík,..
V Románu pro ženy byl skvělěj! Závidím té herečce *14* *3* -
Marek Vašut je nejvíc sexy chlapík této planety *14* a v Románu pro ženy byl fakt k sežrání *3*
-
hledáme kmotra
Dobrý den, rád bych se pokusil touto formou oslovit pana Marka Vašuta. Jsme Sdružení pro péči o duševně nemocné Fokus Ústí nad Labem. Na začátku příštího roku budeme otevírat v centru Ústí nad Labem kavárnu na půl cesty. Jedná se podporované zaměstnání, kdy na pozicích obsluhy budou v rámci pracovní rehabilitace pracovat lidi s duševním onemecněním. Rádi bychom pro tuto kavárnu našli atraktivního kmotra, který by zároveň byl s problematikou duševního zdraví obeznámený. Prosím, pokud jsme Vás naší činností a plánovanou kavárnou oslovili, více informací Vám rád zašlu na následně obdržený kontakt. Srdečně zdraví Milan Kutina -
cscsxc
Pažoute *15* -
Otázka pre p. Vašuta
Zdravím, kde by som mohol zohnať dabing čo ste nadabovali v seriáli Robin hood? Prosím Vás poradte mi, ďakujem *9*