-
Clara dítě nečeká. Sleduju její instagram a kdyby byla těhotná,tak už by to břicho bylo vidět ;)
-
*11* *8* *15* CLARA ALONSO miluje DIEGA.
-
Už sa teším na bábätko :* strašne :o)
-
Claru vobec ňepoznam. Ale viem že je mila a vtipna. Tak ako vo serialu Violetta. Stale si pametam v prvi rady Violetty. Ked si vistrelila s Chermana (Diego Ramos). Je velmi vtipta pekna a aby som ňezabudla ma prenaderni hlas.
PS ma užasne recepti. Už so uvarila tortu. A bola užasna -
jakto víš
-
nejlepší je že je s diegem těhotná ♥♥
-
Si naj Clara .....aaa vo Violette s Germánom ste moc sladký :-*
-
ona ma modre oci alebo orieskove ja uz neviem
-
SaraMusic maš pravdu
-
Ja mam strašne rada claru alonso ja sem myslela že ma35 let ale ona ma 24 nebo tak je nadherna jeto vyborna herečka a spevačka a ve filmu jeste lepši
-
Ano presne tak
-
Clara Alonso ma modre oči aspon na fotkach *7*
-
Nina kto sa robi?
-
Kdo sa robi
a aj ja som vodnarka narodila som sa 2.2.2006 -
*8* *3* *6* trosku sa robis
-
Kdyby Clara čekala dítě tak už by ho dávno porodila.Protože se tady o tom mluví víc než rok.A na tý fotce kde je ten ultrazvuk tak ho nedrží Clara ani Diego.
-
Ona je ťehotna
-
Claro mam ta rada. Som rada že čakaš dieta s Diegem. A som rada že si sa oženila s Diegem
-
vy masli te ze je pravda ze je tehotna ona neni vy myslite ze ked tato staranka neklame tak internet neklame ved internet klame viac ako celi ludia po kope a Kristinka vasy je na konci tvrde y
-
Clara mam ta rada. Pačia sa mi tvoje vlasi. Mne sa pači tvoja pieseň. S kamaradmi ju spievame