-
Ahoj Claro,a hodně nejlepší k narozeninám.:D
ZÍTRA MÁŠ NAROZENINY. -
Supr ale *13* profilovka na osobnosti je hrozná sorry *16* *16* *3* *14* *1* *2* *15*
-
Je martina opravdu tehotna nebo jenom ve violette a v jaky serii to pude videt?? Prosim dejte mi vedet .martina
-
V jaky serii pude videt ze je tehotna ?
-
Waw ved ona je tak isto stara ako leon :-)
-
Ja mam strašne rada claru alonso ja sem myslela že ma35 let ale ona ma 24 nebo tak je nadherna jeto vyborna herečka a spevačka a ve filmu jeste lepši
-
-
Angie je tehotná
-
-
Claru vobec ňepoznam. Ale viem že je mila a vtipna. Tak ako vo serialu Violetta. Stale si pametam v prvi rady Violetty. Ked si vistrelila s Chermana (Diego Ramos). Je velmi vtipta pekna a aby som ňezabudla ma prenaderni hlas.
PS ma užasne recepti. Už so uvarila tortu. A bola užasna -
Ahoj Claro sorry ale nesnáším tě !! ve Violettě si trapná!! FuuJ a k Diegovi se ubec nehodíš chudák Diego ten když tě poznal tak asi byla tma !! škoda že neměl baterku aby si na tebe posvítil že se šeredná ! sorry alejen můj názor *3*
-
-
ty zmlkni diegoletto je aspon lepsi a hesci a chytrejsi nez ty *16* *16* *16* *16*
-
nahodu je pjekna není vubec trapna ani neni fuj to si skoro ty
-
BEZ SE ZAHRABAT JE HEZKÁÁ *16* *16* *16* *16*
-
Podívej se na sebe a né najíný akdyž miluješ tak se nedíváš jak ten druhý vypadá a ty se do toho nestarej kdo je ským a čím ty prase *12* že se ani nestidíš ty kravo co místo bu budeš říkat chroooo *12* *12* *12* *12* *12*
-
Tak si ten tvuj nazor nech pro sebe a neplet se jim do zivota
-
Ježiši, nepleť se jim do života je to jejich rozhodnutí a ne tvoje a navíc tady na tvoje kecy není nikdo zvědavej -,-
-
-
Clara mam ta rada. Pačia sa mi tvoje vlasi. Mne sa pači tvoja pieseň. S kamaradmi ju spievame
-
nejlepší je že je s diegem těhotná ♥♥
-
-
Clara Alonso není těhotná vy trubky:-) koukněte se na youtube tam to i Clara a Diego říkají že vůbec nejsou spolu
-