Přejít na výpis diskuzí

Clara Alonso

OSOBNOST 4.1.2014 
210 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Claro,a hodně nejlepší k narozeninám.:D
    ZÍTRA MÁŠ NAROZENINY.
  • Supr ale *13* profilovka na osobnosti je hrozná sorry *16* *16* *3* *14* *1* *2* *15*
  • Je martina opravdu tehotna nebo jenom ve violette a v jaky serii to pude videt?? Prosim dejte mi vedet .martina
  • V jaky serii pude videt ze je tehotna ?
  • Waw ved ona je tak isto stara ako leon :-)
  • Ja mam strašne rada claru alonso ja sem myslela že ma35 let ale ona ma 24 nebo tak je nadherna jeto vyborna herečka a spevačka a ve filmu jeste lepši
    • Angie je tehotná
  • Claru vobec ňepoznam. Ale viem že je mila a vtipna. Tak ako vo serialu Violetta. Stale si pametam v prvi rady Violetty. Ked si vistrelila s Chermana (Diego Ramos). Je velmi vtipta pekna a aby som ňezabudla ma prenaderni hlas.
    PS ma užasne recepti. Už so uvarila tortu. A bola užasna
  • Ahoj Claro sorry ale nesnáším tě !! ve Violettě si trapná!! FuuJ a k Diegovi se ubec nehodíš chudák Diego ten když tě poznal tak asi byla tma !! škoda že neměl baterku aby si na tebe posvítil že se šeredná ! sorry alejen můj názor *3*
    • ty zmlkni diegoletto je aspon lepsi a hesci a chytrejsi nez ty *16* *16* *16* *16*
    • nahodu je pjekna není vubec trapna ani neni fuj to si skoro ty
    • BEZ SE ZAHRABAT JE HEZKÁÁ *16* *16* *16* *16*
    • Podívej se na sebe a né najíný akdyž miluješ tak se nedíváš jak ten druhý vypadá a ty se do toho nestarej kdo je ským a čím ty prase *12* že se ani nestidíš ty kravo co místo bu budeš říkat chroooo *12* *12* *12* *12* *12*
    • Tak si ten tvuj nazor nech pro sebe a neplet se jim do zivota
    • JamesMaslowerka
      Ježiši, nepleť se jim do života je to jejich rozhodnutí a ne tvoje a navíc tady na tvoje kecy není nikdo zvědavej -,-
  • Clara mam ta rada. Pačia sa mi tvoje vlasi. Mne sa pači tvoja pieseň. S kamaradmi ju spievame
  • nejlepší je že je s diegem těhotná ♥♥
    • Clara Alonso není těhotná vy trubky:-) koukněte se na youtube tam to i Clara a Diego říkají že vůbec nejsou spolu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit