Přejít na výpis diskuzí

Clara Alonso

OSOBNOST 4.1.2014 
210 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsechno nejlepsi k narozeninam maria *4*
  • Paji ja myslela ze ji je tak pres 30 kdyz hraje ve violette takovou hodnou kazdej prece vi ze ty lidi pres 20 se chovaj divne
    • ale ona to hraje takže i kdyby byla strašná tak musí hrát hodnou
  • Violetta
    Querida María Clara Alonso, le deseo todo lo mejor para su 24a cumpleaños. Slavis el mismo día que mi primo Andrej! Tek, por tanto, todo lo mejor, la buena salud y la felicidad, el éxito del espectáculo ..

Mucha suerte para un registro exitoso otra película o comedia, el romance, los programas infantiles, documentales o cualquier otra cosa!

Nicola Vorlová
  • Ja si myslim ze martina miminko nema lebo jej je sedemnast nie je dospela je to somarina a ked ma babetko tak jej prajem:-)
  • Blahoželam ti Claro. Viem že čakaš Diegove ďieťa.
  • mam ta rada Clara *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
  • LoveMusic
    všechno nejlepší jsi báječná a s Diegem vám to moooooooooc sluší opravdu moc *14* *14* *14* *14* *14*
  • Happy birzday claro jsem ráda že se vá narodí dítě
  • krásne spievaš ak ste ešte nepočuli ako angie spievala podemos to musíte počuť nádhera myslím že so všetkých spievaš najkrajšie *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Sofii1
    Či je alebo nie je tehotna neviem ale viem ze chce mat s Diegom Dominguezom dieťa, bolo to napisane na jednej stranke aj na youtube...
    • A na jaké stránce???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit