-
vsechno nejlepsi k narozeninam maria *4*
-
Paji ja myslela ze ji je tak pres 30 kdyz hraje ve violette takovou hodnou kazdej prece vi ze ty lidi pres 20 se chovaj divne
-
-
ale ona to hraje takže i kdyby byla strašná tak musí hrát hodnou
-
-
Querida María Clara Alonso, le deseo todo lo mejor para su 24a cumpleaños. Slavis el mismo día que mi primo Andrej! Tek, por tanto, todo lo mejor, la buena salud y la felicidad, el éxito del espectáculo ..
Mucha suerte para un registro exitoso otra película o comedia, el romance, los programas infantiles, documentales o cualquier otra cosa!
Nicola Vorlová -
Ja si myslim ze martina miminko nema lebo jej je sedemnast nie je dospela je to somarina a ked ma babetko tak jej prajem:-)
-
Blahoželam ti Claro. Viem že čakaš Diegove ďieťa.
-
mam ta rada Clara *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
všechno nejlepší jsi báječná a s Diegem vám to moooooooooc sluší opravdu moc *14* *14* *14* *14* *14*
-
Happy birzday claro jsem ráda že se vá narodí dítě
-
krásne spievaš ak ste ešte nepočuli ako angie spievala podemos to musíte počuť nádhera myslím že so všetkých spievaš najkrajšie *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
Či je alebo nie je tehotna neviem ale viem ze chce mat s Diegom Dominguezom dieťa, bolo to napisane na jednej stranke aj na youtube...
-
-
A na jaké stránce???
-