-
ona je moc krásna ve violette ale nejvíc jej to slusi ve violette 2 a taky ze sa hodi k diegovy su spolu krásny ale nejvíc se hodi lodo a diego ale aj clara a diego a prajem im to a ked ma urcite babetko tam im to prajem *14* *3*
-
-
moje slova si asi jedina ktera nenadava na diega a vís s jakym velikanem chodí llodo diego je o moc lepší a hodne se zmení ve bude chodit s fran dvojce kdyz
-
-
mocc piekna aro ale dobre ze ti chodis z diegem nez violetta lebo vubec k violette nepasuje skur leon ona a leon su proste laska na prvy pohled moc ti to sekne z diegem kdybys byla tehotna z diegem tak ti to doprajem ale keby z leonem no tak nee prajem ti vela uspechu v zivote a uz sa tesim na violetta 3 tam budu najlepsi pesnicky kdybys davala mena no tak mne se libi tohleto mia martina štepanka feriha franceska a kdyby chlapcovi no tak emir leon diego dalibor a marcco a posledni dve tomas a cami *14* *12*
-
Ahoj Claro sorry ale nesnáším tě !! ve Violettě si trapná!! FuuJ a k Diegovi se ubec nehodíš chudák Diego ten když tě poznal tak asi byla tma !! škoda že neměl baterku aby si na tebe posvítil že se šeredná ! sorry alejen můj názor *3*
-
-
ty zmlkni diegoletto je aspon lepsi a hesci a chytrejsi nez ty *16* *16* *16* *16*
-
nahodu je pjekna není vubec trapna ani neni fuj to si skoro ty
-
BEZ SE ZAHRABAT JE HEZKÁÁ *16* *16* *16* *16*
-
Podívej se na sebe a né najíný akdyž miluješ tak se nedíváš jak ten druhý vypadá a ty se do toho nestarej kdo je ským a čím ty prase *12* že se ani nestidíš ty kravo co místo bu budeš říkat chroooo *12* *12* *12* *12* *12*
-
Tak si ten tvuj nazor nech pro sebe a neplet se jim do zivota
-
Ježiši, nepleť se jim do života je to jejich rozhodnutí a ne tvoje a navíc tady na tvoje kecy není nikdo zvědavej -,-
-
-
clara spievaš neskutočne mám ta rada *1*
-
Ja si myslim ze martina miminko nema lebo jej je sedemnast nie je dospela je to somarina a ked ma babetko tak jej prajem:-)
-
Ona chodi s Diegem ?? *6*
-
-
to sem se i ja divila
-
-
nechpu to někdo prika ze dite ceka martina pak zase clara pomoc a jak muže mít martina dite vzdyt ji je 17 prosim poradte mi
-
-
ani jedna dítě nečeká lidi usuzujou podle nějakých fotek, které zkreslují a pak jsou z toho paf *3* *4*
-
-
ona je moc hezka ja ju mam najradši z okrem nejakych dalšich ludi z violetty a je pekna *3* *7* *7* *14* *14* *15*
-
V jaky serii pude videt ze je tehotna ?
-
Je martina opravdu tehotna nebo jenom ve violette a v jaky serii to pude videt?? Prosim dejte mi vedet .martina