-
Chudák holka
Je to fakt hrůza, muselo to být strašné pro její rodinu i přátelé. Tady sami vydíme že něco takovýho může potkat kohokoliv z nás a já bych to rozhodně nikomu nepřála. BYla opravdu moc krásná a myslím si, že ta by to životě i v modelingu někam dotáhla.Od pohledu vypadala moc mile a z jejich očí vyzařovalo štěstí.moc mě mrzí že svět přišel o tak skvělou modelku. *9* -
je mi to moooc líto..proč zrovna ona
hrozně se mě to dotklo,brečela sem a nadávala jak je život krutej...nejdřív jí musely amputovat všechny končetiny a potom zemřela..brečím ještě teď...je mi to moccc líto...proč zrowna ona?? *7* *9* *9* -
povrchnost
Já úplně žasnu nad zdejších příspěvcích typu: "Proč zrovna ona ?" Sakra lidi, denně umírají lidé na podobné nemoci, jen se to tak neomýlá v médiích, protože nejsou slavní. Že byla hezká, to je jako důvod, aby místo ní tahle vyšší moc vybrala nějakou ošklivku ? Je to zajisté dojemný příběh, ale já nad tím moc nesmutním, protože kdybych měla litovat všechny, co právě teď *lusk prsty* zemřeli, tak skončím v psychiatrické léčebně. -
-
Re: povrchnost
To máš sice pravdu,ale říkáme jenom,že je nám jí líto.Taková hezká holka,jenom 20 let a hned umře a kevšemu takovouhle hnusnou smrtí. *9*
-