-
Prsíčka
Ten včerejší díl stál za zhlédnutí! Ty její nádherné kozičky nemají chybu! *14* -
-
Re: Prsíčka
prosim Tě co se Ti na těch prsíčkách tak líbí???? *1* *1* *1*
-
-
nevím
nejlíp hraje v POJIŠTOVNĚ ŠTĚSTÍÍÍ... *3* -
-
Jo jo, ale i v proč bychom se netopili jí to moc sluší ;-)
-
-
Oprava autora
Dobrý den, ráda bych zde zdůraznila, že zveřejněný životopis Markéty Frösslové je moje práce, psaná pro server FDB.cz - nevadí mi, pokud jsou mé texty z Filmové databáze zveřejňovány jinde, zůstane-li zachováno jméno autora a odkaz na přejatost text, je to relativně v pořádku. Nicméně mi opravdu vadí, že pod mou prací je podepsán někdo jiný, kdo nemá na článku žádné autorské zásluhy. Podvodníky a opisovače opravdu nemám ráda!!!!! -
kočka
Nesuďte někoho podle role! Je to jen role! Tahle kočka má něco do sebe! Když se na ní dívám v seriálu vodáci hned bych k ní skočil do lodě! *14* -
-
Re: kočka
Ty asi nebudeš gadžo moc normální.Podle toho co tady meleš.Jaké "skočil k ní do lodě" ??? To je herečka a ne prostitutka, joudo. Ochlaď si křapky ty Indiane. Ty jsi asi z nějaké vesnice,ne? *13* -
-
Re: Re: kočka
Nejsem žádnej gadžo a normální jsem! Nevím co je na tom když se mi tahle holka líbí a rád bych si sní zapádloval v jedné loďi. Že je to herečka to by mě nenapadlo ty hlavo!!! Nejsem z vesnice ale bydlím v teepee! *3* -
Re: Re: kočka
no a co,však chuť snad mít může?
-
-
-
Vilhémové se to všechno jednou vrátí
-
narozky
milá markétko, vše nejlepší k narozeninám... *4* -
Myslím si, že z Vás bude dobrá herečka, jste sympatická a z Vilhelmové a Vojtěcha si už nic nedělejte
-
o Vilhelmku bych si ani boty neopřel nechápu co na ni Dyk vidí, Markéto z toho si nic nedělej...
-
Milá Markéto, nic si z toho nedělejte, že Vás Vojtěch nechal kvůli vdané ženě, holt muž občas nemá charakter.
-
Tak tahle hoka se Vojtovi hodila o hodně víc, ta Vilhelmová je příšerná, navíc mi vadí t, jak chce ze sebe dělat dvacítku, snaží se mu přizpůsobit atd. Jenže k Vojtovi se hodí přirozeně krásná holka a ne mamina od dvou dětí.
Nechápu to, asi je to tak že na staré p--i se nejlíp cvičí.... -
-
JO no ta Vilhelmka se k němu nehodí, a ještě k tomu vypada ta na 40...kam dal Vojta oči... *10* *11*
-
-
No to je pravda, asi nosí Vojtík kontaktní čočky *14* *4*
-
-
A občas si ty kontaktní čočky zapomene vzít *4* *4*
-
-
-
No taky to tak vidím *3* *14* *4*
Ona tu mladickost a ten šmrnc nebude mít bohužel nikdy.
-