Přejít na výpis diskuzí

Markéta Jakšlová

OSOBNOST 25.8.2007 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Všechno nejlepší preji Verone
  • nika1979
    *5* *14*
  • Takže než mi tu zase něco napíšeš,tak si radši zajdi zpátky do školy na hodiny českého jazyka!!!!!!!
  • Já narozdíl od tebe umím česky!!!!!!!
  • Radši se nauč česky a potom něco říkej vypadá to že jsi opravdu inteligentní člověk protože mira s malým m a ještě s krátkým i může napsat jenom exot jako ty!!!!!!!!!
  • Luky1987
    Verona je dobrá zpevačka, písnicky Krásnej den, Náhodou nebo Ztracená bloudím jsou super
  • Preji letos vse nejlepsi
  • LuckaSaturova10
    Milá Markéto přeji ti všechno nejlepší k tvým 29. narozeninám :)
  • ariel
    všechno nej k 28 narozkám *4*
  • Markét, jsi neskutečně skvělá, ta diskotéková hudba ti sedí. Moc si přeju tě poznat osobně. Když slyším vaše starší písničky jako Náhodou nebo Krásnej den, tak se mi chce úplně brečet. VERONA FOREVER.
  • Je to vynikající zpěvačka a její nejlepší písnička je Hey boy(s), dvoučlenná skupina je zajímavá
  • Je suprová, krásně zpívá a dobře vypadá.
  • Sahteene
    Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3*
  • SUPER MUZIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nika1979
    nehadejte jse tu panove kluci *14* *14* *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *1* *15* *15*
  • prosba

Ahoj Markétko,vrátila jsem se ze Španělska a stašně moc se mi líbí vaše písničky ..je to asi jediná česká hudba co se mi zamlouvá..a proto bych se tě chtěla zeptat jestli nemáte v plánu zabrouzdat tady k nám na moravu do Ostravy nebo do Havířova??? Byly by jsme nadšené,mám hodně kamarádek co by uvítaly koncert nebo nějaké vystoupení na diskotéce...předem moc díky za info...přeji hodně štěstí a at pokračuješ v kariéře jako doposud...a daál skvělch písniček...Daniela...P.S.moje 5-letá dcera zpíva tvou písen ZTRACENÁ BLOUDÍM...mám ji jako vyzvánění na telefonu :-)))
  • dablik54

K Tvym narozeninam

Ahoj Marketko ja Ti preji k Tvym 26.narozeninam hodne uspechu v Tve praci,hlavne hodne zdravi a mnoho uspechu v Tvem zivote.

To Ti preje Jiri s rodinou.
  • felixxa

markééééééééééééééé

ahoj,verona,chci říci markéta,je super!Nej zpěvačka co znám *5* je úúúúúúža
  • Re: Re: Re: M,J:

Prosim tě co ty máš koho litovat se koukni na sebe a pak něco říkej .. demenc..
  • N...NIce

ty vole co na ní vidíte ?? ko*y? pr**l?nebo co jako?? je sic pravda že krásně spívá a to je taky vše !!! *15* *15* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit