-
prosba
Ahoj Markétko,vrátila jsem se ze Španělska a stašně moc se mi líbí vaše písničky ..je to asi jediná česká hudba co se mi zamlouvá..a proto bych se tě chtěla zeptat jestli nemáte v plánu zabrouzdat tady k nám na moravu do Ostravy nebo do Havířova??? Byly by jsme nadšené,mám hodně kamarádek co by uvítaly koncert nebo nějaké vystoupení na diskotéce...předem moc díky za info...přeji hodně štěstí a at pokračuješ v kariéře jako doposud...a daál skvělch písniček...Daniela...P.S.moje 5-letá dcera zpíva tvou písen ZTRACENÁ BLOUDÍM...mám ji jako vyzvánění na telefonu :-))) -
Preji letos vse nejlepsi
-
Milá Markéto přeji ti všechno nejlepší k tvým 29. narozeninám :)
-
Je to vynikající zpěvačka a její nejlepší písnička je Hey boy(s), dvoučlenná skupina je zajímavá
-
nehadejte jse tu panove kluci *14* *14* *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *1* *15* *15*
-
Markét, jsi neskutečně skvělá, ta diskotéková hudba ti sedí. Moc si přeju tě poznat osobně. Když slyším vaše starší písničky jako Náhodou nebo Krásnej den, tak se mi chce úplně brečet. VERONA FOREVER.
-
Verona je dobrá zpevačka, písnicky Krásnej den, Náhodou nebo Ztracená bloudím jsou super
-
Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3*
-
*5* *14*
-
SUPER MUZIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!