-
super markétka
markétka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeejjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *4* -
krássssska
jsi MARKÉTKO mocccc pěkná a neeej ... jsi krásná dívka,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* takovejjj náš *4* -
narozky
no co je lidi!? -
nÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Nejlepší je DOMINIČKA STARÁ!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Markéta :)
víš ale toto je fanklub markétky ale dominika stará má taky fanklub , nic si s toho neděléj já taky napsala podobný komentář prostě je to věc názoru takže ok. -
Re: Re: ?
ale už jí je 16:-) -
narozky
milá markétko konvičková, vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj jjjjj k tvým narozkám *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
the best
všechno nejlepší a at se ti splní všechno co si přeješ :-) -
přání
Milá Markétko
Všechno nejlepší k tvým narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* -
♥♥♥
koukněte se tady http://marki-konvicka.blog.cz/ je to blog o Marki který jsem založila pro její fanouškÿ *14* -
Re: pomoc
jujdy..já jsem magoor..jak jsi napsala to poslední plsky..tak já si říkala coze ona to chce polsky?!..xDD -
Re: jo
a pointa?vis tohlenedava smysl..co jsi tim chtela rict?? *9* -
Re: škoda
jn..nechápu ze se tam dostala bagárka..!..a stara byla nejlepsí ze slováku i z kluků..líbila se mi nejvíce -
Re: Fkt je skvělá
ted je docela dobrý že vypadla..protoze jí nikdo nebude ríkat ze je na vrcholu hlavne díky superstar to taky jakoze se tam ukázala..ale neznám nikoho kdo by se dostal tam kde ona apak vydal desku..borec.. *14* -
Nejlepšíí!!♥
V superstar si byla nejlepšíí♥♥ tobě jsem nejvííc fandila♥,seš prostě super!..lepší než Dominika Stará.. -
Markéta :)
Markéto,v super star jsi se mě moc nelíbila. (nic proti tobě). Nejlíp zpíváš anglicky, ale v 2. nebo 3. semifinále jsi měla krásný oblečení! *9* Moc ti to slušelo! Ale nejlepší je Dominička Stará. *7* *13* -
Marketka
Marketka je nejlepší, krasně zpíva a taky dobře vypadá :o) A navíc bydlí jen o jedno malinkaté městečko a azy 3 vesničky ode mne :D Hi, hi skoro sousedka :D -
Re: .
jj mne sa tiež oni dve páčili :) -
Re: pomoc
Rihanna- Umbrella
4LIFE- Pro mne jsi
Faith Hill- There You´ll Be
Natasha Bedingfield- I Bruse Easily
Shirley Bassey- Where Do I Begin *4* -
pomoc
lidi prosím pomoc ........jak se jmenovala prví písnička kterou zpívala markéta na malim podiu ??????
prosím pomoc řekněte mi to plsky *9* *9* *9* *9* *4* *4* *4*