Přejít na výpis diskuzí

Markéta Častvaj Planková

OSOBNOST 3.5.2007 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parket..a

Pěkná:-)

Nejhezčí z Ordinace(ona a Lenka Zahradníčková)....ale úpe mrtě se mi líbí teďka jak je ta reklama na Nově jak je tam s Petrem Rychlým...tam jí to sekne nejvícccc
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!! Jste super herečka a nevím, co by bylo s odrinací bez Vás :(
  • Všechno nejlepší k narozeninám!!!
  • mám jí moc moc moc moc moc moc ráda a moc moc moc moc mi chybí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* chci aby se tam vrátila *13* *9*
  • Nádherná,přitažlivá,přirozená,prostě NEJ ! *14*
  • Marketo!sledujiStarsiDilyOrdinace.HrajesMocPekne.StestiNaChlapyAsiNemas.AleJaSeAniNedivim.JsiMocHezka+sexy.VzdySiVzpomenuNa13.7.zeMasSvatek.Aproc?protozeJaSlavimNarozeniny.PrejuTiHodneUspechuJakVpraciTakVsoukromi.
  • chci aby se vratila do ordinace v ruzove zahradě dvě.byla dobra na PRVNÍ REPUBLIKU se nedivam je to nuda v ordinaci byla nejlepší *13* *3* *15* *2* *1* *3* *13* *10*
  • mám tě ze všech nejradši a ted když vidím ordinaci po každé mi tečou slzy a to je mi 10 moc moc mi chybíš *13* *13* *13* *9*
  • dotaz

Dobrý den, milá Markéto, mám prosím na Vás dotaz. Za svobodna jsem se jmenovala Plánková a měla jsem strýčka a tetu z Bystřice nad Pernštejnem. Ráda bych zjistila, zda jsme vzdálené příbuzné.Strýček se jmenoval Ludva.Moc se nám líbíte ve svých hereckých rolích, jsme Vaši obdivovatelé. Přeji Vám krásný den a těším se na Vaši odpověď, za kterou předem velmi děkuji. *3* *3* *3*
    • Re: dotaz

Ahojky.Jsem bratr Markéty.Nevím jestli vám Markéta odpoví je v jednom kole.Určitě ale příbuzní jsme.Paní Jaroslava Plánková,ke které určitě patříte,teda aspoň si to myslím,byla naše příbuzná.Né tak úplně teta,ale přes naší babičku je do přízně.Měla syna Ludvíka,který byl vojákem.Dejte vědět,jestli to souhlasí.ipkisek@seznam.cz
  • tak se mě ozvi pa Mira

Ahoj Market jseš moc heska holka a slišel jsem že hledaš přitele tak rad bych se stebou setkal se seznamit se stebou jistly chceš budu moc rad *4* *3* *4*
    • Re: tak se mě ozvi pa Mira

No to je vrchol,čeština je tvůj kobylek,že? *7*
    • Re: tak se mě ozvi pa Mira

Hej to si delas prdel...uz jenom to ze ji tady pises na netu..no urcite se ti ozve lol :D a tolik gramatickych chyb neudela ani prvnak..tipuju ze ses nadrzenej patnactiletej mamlas :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit