Přejít na výpis diskuzí

Martha Issová

OSOBNOST 2.5.2007 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super herečka

Martha je výborná!!! Myslim si, že je svá a kde jsem měla možnost jí vidět tak tam se mi líbila. Rozhodně se jí nemůže upřít, že patří mezi špičku mladých herců v naší republice...
  • Pretty Woman

Piękna kobieta i fajna rola w "Operacji Dunaj"
  • Re: krátké vlasy

Ty vlasy jí sluší to je za prvé . a za druhé zvýrazňuje jí to obločej -> tk se podívejte do zrvadla a pak něco říkejte!
  • krátké vlasy

Ty krátké vlasy jí teda absolutně nesluší! vím, že se filmový a seriálový tvůrci vyžívají v tom, že jí obsazují do rolí "nehezkých dívek", patrně i ona sama se v tom vyžívá, ale proto se nemusí hyzdit v reálu! zajímalo by mě, který expert jí tenhle účes poradil... s delšími vlasy vypadala o 100% lépe!
  • Martha

Martha je výborná herečka. Mám ji moc ráda a na ten nový film Děti noci určitě vyrazím.
  • Martha

Martha!!! Skvělá herečka... Podle mě, z té mladší generace, jedna z nejlepších českých hereček! Je úžasná! Dokáže zahrát naprosto cokoli! Strašně fandim a doufám, že bude více a více obsazovávaná! *14* *14*
  • Martííí

Je oužasná!! Strašně originální a svá!!!!
  • Super

Jsi super holka, moc držím palečky.
  • Vesmir

Z toho si nic nerob. Moj otec priletel z toho isteho vesmiru *1*
  • Priezvisko

Sakra, zase tu niekto niekomu skafral priezvisko. Nema sa tak nahodou volat ISSA bez OVA? Stve ma to, lebo ma moje priezvisko :-)
  • Martha

Marthicka je vyborna. Fandim. *3*
  • Re: boožeee

nevzala, to bylo jen natáčení
  • boožeee

cssssssssss a tahle si vzala tak hezkýho kluka csssssss *7* *7* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit