Přejít na výpis diskuzí

Martha Issová

OSOBNOST 2.5.2007 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Priezvisko

Sakra, zase tu niekto niekomu skafral priezvisko. Nema sa tak nahodou volat ISSA bez OVA? Stve ma to, lebo ma moje priezvisko :-)
  • Paní Martha Issová nehovoří spisovnou češtinou. Používá například slovo bejt místo slova být. Nechápu. Co se naučila na herecké fakultě? Její projev je velmi vulgární. Zjev nic moc. Tlačí se do reklamy. Je dokladem toho, kam až upadla a klesla naše televize. Když ji vidím, okamžitě vypínám přístroj. Její klip Baba s dědkem je ukázkou amorálnosti současné mladé generace. Je to hnus !!!!!
  • Nepříjemná, nesympatická a afektovaná.
  • Mám ju moc ráda *14*
  • Vesmir

Z toho si nic nerob. Moj otec priletel z toho isteho vesmiru *1*
  • krátké vlasy

Ty krátké vlasy jí teda absolutně nesluší! vím, že se filmový a seriálový tvůrci vyžívají v tom, že jí obsazují do rolí "nehezkých dívek", patrně i ona sama se v tom vyžívá, ale proto se nemusí hyzdit v reálu! zajímalo by mě, který expert jí tenhle účes poradil... s delšími vlasy vypadala o 100% lépe!
    • Re: krátké vlasy

Ty vlasy jí sluší to je za prvé . a za druhé zvýrazňuje jí to obločej -> tk se podívejte do zrvadla a pak něco říkejte!
  • Zřejmě se redakce uklepla v údaji o váza Marty. Zkuste to upravit.
  • Je skvele herečka a ma pekný noštek
  • Vše nejlepší k narozeninám .Artur
  • jiri.afroday
    Martho,ta změna v pořadu ,,Tvoje tvář..." v podobě německé zpěvačky,jsem vás dal na první místo.Temperament i celkový dojem,zkrátka super.I ta změna vyzáže,vám moc slušela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit