-
Jak se jmenuje Marti holka? °_°
-
-
Ahoj, ano, říkáš dobře, Martin má holku. Ale jakou to zatím není známé. Doufám že ti to nevadí, já to vážně nevím. Sorry, dej jinou otázku! :)
-
-
Je Martin gay?
-
-
Jako ptát se jestli má holku a pak jestli je gej je nelogicky když má přece holku tak nemůže bejt gej!!!!!
-
-
Angelina jolie, a stalo se něco?? Proto to je. To nevadí, když nepíšete, nelogickou otázku! :)
-
-
Ne, Martin gay není. I když točil videa o tomto tematu, tak to byla jen sranda. To tě možná pomátlo, nebo jsis to spletl. Kovy je gay, Martin ne, Martin má holku.
-
-
-
-
Ahojky lidi, mě napadla taková jedna věc. A ta věc je že: chci aby jste mi napsali sem (na tyto diskuze) ňákou otázku ohledně Martina Careva (youtubera). A já vám na ní do dvou dnů (nejvíc) ráda odpovím! Tak šup, šup!
-
Martin je můj.Neslintejte mi nad ním.JE MŮJ! <3
-
Krásný mladý kluk!,miluji ho,i jeho tvorbu!,škoda že už má přítelkyni;-((,je moc hezký!,radost na něj koukat stejně jak na kovyho❤️❤️❤️
-
Viděla jsem marťovo video úžasné imitace,a strašné jsem se nasmala!,nasmala jsem se víc než u kovyho úžasných imitaci!,je i hezkej❤️❤️❤️❤️
-
Kdo si myslí že je Martin retard, lajk!!
-
-
Ty jseš z youtubu viď?? Ty debilní komentáře jsou i tady:|
-
-
Lidi,tyto údaje jsou jen odhady techniků těchto stránek!,takže tomu nevěřte!díky za pochopení!=D
-
Marťa měří 183 cm. Sám to řekl ve svém videu, jo, a jseš úžasnej a i hezkej!
-
Je úžasnej!,no ale na kovyho pořád nemá!
-
-
Ne, podle mě je Martin lepší ale nikomu neberu názor. Kovyho mám taky ráda.
-
Lenka,kovy je taky super,ale Marťa je podle mě lepší!,ale je to tvůj názor a já ti ho neberu!
-
-
Martin je nejlepší youtuber!!!!!
-
-
Hello,také si myslím!
-
-
:)
-
-