-
GFV
STAR 10
9060613 -
skola
já znám martina tak trochu i ze školy protože taky chodim na konzervu a byl strasně fajn ale ta ochranka nebo co to bylo to opravdu strasně přehánějí... jinač martin je fak skvělej -
-
Re: skola
jestli je fajn tak dobře....nerada posuzuju lidi který neznám protože to není fér.... u něj sem nic jinýho dělat nemohla byl to můj názor že nebyl jako ostatní atd... -
-
Re: Re: skola
no vždyť není jako ostatní:-D
to je dobrý postřeh...:D
kdyby byl jako ostatní tak asi nebude takový dobrý zpěvák a je asi výjmečný ne?:D
je to velká osobnost která si dělá co chce podle mě -
-
Re: Re: Re: skola
jenomže všichni ostatní byli fajn a on nebyl jako ostatní. Ted sem jeho zpěv neplet to s tim nesouvisí s tim co si myslim
-
-
-
-
Martínek potřebuje naši podporu a naše SMS
Posílejte hlásky Martínkovi :-) Ještě není nic ztracené!!! Čas je do zítra !!! ...Ať vyhraje opravdová SuperStar =o) *4* *4* *4* *4* ♥ -
Písničky
Tady je, co budou zpívat ( maj tři témata ):
MARTIN:Best of:Robbie Williams-Supreme.
Favorit: Marvin Gaye-Heard in through the grapevine
Vánoční: Frank Sinatra-White Christmas
ŠMAJDA:Best of:Karel Gott-C'es La Vie
Favorit:Aleter Bridge-Watch ouver you
Vánoční:Wham!-Last Christmas
Bude to asi vyrovnaný !!! *3* -
....
http://www.youtube.com/watch?v=eoqa Fd_wa6E -
=)
jsem ráda,že tu alespoň nějaký lidičky mají rozuum=* a ví kdo je čuprstár *4* *4* -
FFVF
STAR 10
9060613
POSÍLEJTÉÉÉÉÉ!!!! -
vítězství superstar
Martine, moc Ti gratuluju, žes vyhrál SUPERSTAR!!!! STRAŠNĚ TĚ ZBOŽNUJU!!!!!!! *4* -
česká jednička!!!!
No konečně se objevil někdo, kdo je strčí do kapsy:-))Prostě je to bomba, když začne zpívat..nemám slov a držím palečky *15* -
Obrovska gratulace !!!!
Nebudu se tady dlouze rozepisovat, Martinovi preju hodne zdaru v jeho kariere, ktera prave zacina a bude jenom na nem, jak se s tou vyzvou vyporada, ted se teprve ukaze, jak na tom opravdu je. *3* Zaroven mu preju prijemne setkani s Tomem Jonesem (a trochu zavidim, protoze ac Toma Jonese cilene neposloucham, legenda to je a urcite bych na nej mel spoustu dotazu :-))).
A gratulace a uznani patri i Mirovi, byl opravdu dustojnym souperem, kdyby bylo na mne, ja bych dal ceny vsem, co se umistili v TOP3 *1*