-
jsem rada
jsem rada ze to martin vyhral zpiva fakt nadherne nejvic jsem sice fandila leone ale kdyz vypadla tak sem to prala martinovi *4* zpiva krasne *4* *4* -
Vyhrál
Jupíí vyhrál to *1* *1* *1* *1* -
Super!
Fandila jsem Mirovi i Martinovi! :) Prostě jsou oba dva super.. Takže moc gratuluji k výhře! -
:)))))))))
Gratuluju Martine k vítězství,těch 10 sms co jsem ti posala fakt nelituju,hodne štěstí jsi nejlepší *4* -
Martin Chodúr
Milý Martine
Gratuluji Ti k vítěztví
ČeskoSlovenská SuperStar.
Ze srdce Ti to přeji.
Ty na to máš!Jsi 1.......
Přeji Ti hodně štěstí!
Přeji ŠŤASTNÉ a VESELÉ
VÁNOCE.
*4* -
JOOOO
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VHOOU !
MARTINE SI A BUDES NEJLEPŠÍ !!!
SEŠ NÁŠ KRÁÁL!!
I JANDOVÝ CELÁ RODINA + S KAPELOU TI PRIJELI FANDIT !!! *14* -
gratulace!
Prostě oba finalisti byli skvělí.Myslím,že si Martin vítězství zaslouží,ale to samé bych řekla,i kdyby vyhrál Miro,protože byli od začátku soutěže moji favoriti.
Gratuluju Martinovi k vítězství a přeju mu hodně štěstí.A doufám,že příští rok sebere Gottovi Zlatýho slavíka! *4* -
Obrovska gratulace !!!!
Nebudu se tady dlouze rozepisovat, Martinovi preju hodne zdaru v jeho kariere, ktera prave zacina a bude jenom na nem, jak se s tou vyzvou vyporada, ted se teprve ukaze, jak na tom opravdu je. *3* Zaroven mu preju prijemne setkani s Tomem Jonesem (a trochu zavidim, protoze ac Toma Jonese cilene neposloucham, legenda to je a urcite bych na nej mel spoustu dotazu :-))).
A gratulace a uznani patri i Mirovi, byl opravdu dustojnym souperem, kdyby bylo na mne, ja bych dal ceny vsem, co se umistili v TOP3 *1* -
FFVF
STAR 10
9060613
POSÍLEJTÉÉÉÉÉ!!!! -
....
http://www.youtube.com/watch?v=eoqa Fd_wa6E