-
fv
Myslím si že čím tvrději a odhodlaněji si Martin za úspěchem půjde tím větší šance má..a také a čím více bude svůj tím lépe.. -
fr
Martin si jde za svým snem to je tak super:-)
Myslím že musí dělat věci které se ne každému budou líbit ale jsou správné..
Proč by měl zůstávat s tu skupinou když má navíc..jenom proto že oni se s ním chtějí vozit... -
d
sláva mu rozdhoně do hlavy nestoupla Martin je chytrý,odvážný,mazaný!!!!
A nebojí se dělat věci které se nebudou zamlouvat ostatním..on dělá to co chce on a ne ostaní to je vážně dobré!!!
Je jiný!!! -
Pro Ajulinu
Ajulino, ty jsi ve fanclubu jednoho ze členů skupiny US5? Jseš to ty, že jo. Hele, tak kdyby jsi náhodou chtěla vidět US5 v čr, tak napiš na e-mail koncert.us5-czech.cz svoje jméno, bydliště a věk. Musí napsat 3000 fans. *3* Určitě napiš a posílej to dál těm, o kterých víš, že mají rádi US5. Díky -
-
Re: Pro Ajulinu
ja je tu nechci *1* kdyz tam neni Chris *1* *15* -
-
Re: Re: Pro Ajulinu
óóó Chris. Mě se moc nelíbil. Mě se víc líbí Richie !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Pro Ajulinu
ten je takovy moc detcky... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Ajulinu
jj, on nevypadá na 21 let. Ale je škoda, že už tam Chris neni! To mě fakt dost mrzelo, že odešel!!! *9*
-
-
-
-
-
chodur
Chodúr je ok... -
ee
je mi to líto že se do Martina občas opravdu navážejí ale s tím on musí samozřejmě počítat jestliže chce být opravdu dobrý tak to bude i mnohem mnohem horší čerpej sílu z ostatních celebrit které to mají ještě mnohem mnohem více posrané než ty:-D -
ha....
http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-superstar-finaliste/131105/nudny- chodur-se-u-krause-neuvolnil.html
DOBRY ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: ha....
Tobě se ten Chodúr asi strašně líbí, že, protože jakk tak koukám, tak jsi tu pečená vařená víc než leckterý skalní fanoušek. Jak je vidět, ne nadarmo se říká, co se škádlívá, rádo se mívá. *3*
-
-
martin
Co to je zase za sračky o tom Martinovi v novinách????
Martine neposlouchej je a nenech se od nich zničit ok..
Ale ty to víš sám nevíš? *3* -
-
Re: martin
Jezisi, to jsou zase blaboly, ze to vubec nekdo cte :-)))))))) Akorat me pobavilo "Martin je jeste dite"...ten je daleko dospelejsi ve svych dvaceti nez ta povedena kadernice, klidne se vsadim *1* *1* -
-
Re: Re: martin
Přesně *1*
-
-
Re: martin
haha...fakt krasna milenka.... *1* takovy trapy!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: martin
Tak o tom jsem neslyšela. -
-
Re: Re: Re: martin