Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
183 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tynka-s

Si dobrý

Martine si úžasný. Týnka z Diamond Cats
  • cvilda

vše nej

Milý Martine přeji ti všechno nejlepší k tvým narozeninám. Katka *1*
  • antidicaprio

Re: Re: praha,modřany

já osobně nn,ale přátelé ano a prej je i v něakem představenctvu za prahu 12,fanoušci by mi měli dát za pravdu.
  • Všechno nejlepší!!!!

Pane Dejdare přeju Vám věchno nejlepší k narozeninám,hodně štěstí,zdráví *4*
  • pro martina

martine,jsi dobrý herec a nej jsi v comebacku!
    vše nej... *1* *5*
  • rrrrr

všechno nejlepší
  • piskot256

Vše nej ke tvým 45 :)

Všechno nejlepší Martine *3*
    Si nejlepší z Comebacku *1*
    Jen tak dáál :)
  • narozeniny

Milý Martine
    Přání k Tvým narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • Re: praha,modřany

a vudela si ho tam nekdy..... *9*
  • antidicaprio

praha,modřany

hele a on bydlel v modřanech??? protože ja bych přísahala že je to můj soused.
  • zizinka13

nej herec

nej herec o pravdu viděla jsem s váma jen v několik filmů je mi líto že to panství byl takovej propadák ale ten scenárista byl neschopnej. jo a ozzák nio ten je opravdu nej
  • antidicaprio

comeback

comeback...forever lol serial
    *3*
  • martin

Martine,mám Vás moc ráda
  • bukajda

--------

Martin Dejdar taky mluví Barta v Simsnovejch ale to už asi víte. Taky nechapu kdo muže řict že Zdivočelá země je nuda *10* mě se ten serial šíleně líbí.
  • ???

Nechápu jak někdo může říct že seriál Zdivočelá země je nudná to vážně nechápu! Vždyť je to hodně dobrý seriál a mě se třeba strašně moc líbí! Navíc tam jsou události z druhé světové války které jsou zajímavé! Aspoň se člověk něco víc naučí! A bude vědět o té druhé světo více než vědel předtím! *4* Come back je taky dobrý to je pravda! *4*
  • Re: jhsd

Kousací *1* *1* *1*
  • Re: Ahoj Martine

To se ti řekne...,ale Martin je borec,on to zvládne sám-mu věřím!
  • Re: Panu Martinu Dejdarovi

Zdravím,Martine! *1*
    Jste fakt úžsnej člověk!Moc se mí líbí seriály a filmy ve kterých hrajete protože když tam hrajete vy(ať už v čemkoli)a máte tam nějakou smysluplnou roli tak je to hned lepší!Třeba Simpsonovi(Bart) a nebo ComeBack-supr seriály *3*...jste výbornej!!!Lidi vám to jednou vrátí-VŠECHNO
    Mějtě se...
  • Ozzák:)

Jo...je výbornej herec!!!Nejlepší je v Comebacku jako Ozzák *1* Je suprovej borec! *1* Moc mu to přeju-je borec
  • ptákoviny

byla jsem stálou návštěvnicích kdy martin dejdar uváděl ptákoviny na nově při natáčení byl velice vtipný a příjemný měla jsem možnost s ním mluvit osobně protože v té době různé ptákoviny sbíral pro svůj pořad a já mu jednu takovou ptákovinu přinesla v té době byl hodně všude vidět ale do hlavy mu to nestouplo je to fajn člověk *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší