-
Si dobrý
Martine si úžasný. Týnka z Diamond Cats -
vše nej
Milý Martine přeji ti všechno nejlepší k tvým narozeninám. Katka *1* -
Re: Re: praha,modřany
já osobně nn,ale přátelé ano a prej je i v něakem představenctvu za prahu 12,fanoušci by mi měli dát za pravdu. -
Všechno nejlepší!!!!
Pane Dejdare přeju Vám věchno nejlepší k narozeninám,hodně štěstí,zdráví *4* -
pro martina
martine,jsi dobrý herec a nej jsi v comebacku!
vše nej... *1* *5* -
rrrrr
všechno nejlepší -
Vše nej ke tvým 45 :)
Všechno nejlepší Martine *3*
Si nejlepší z Comebacku *1*
Jen tak dáál :) -
narozeniny
Milý Martine
Přání k Tvým narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
Re: praha,modřany
a vudela si ho tam nekdy..... *9* -
praha,modřany
hele a on bydlel v modřanech??? protože ja bych přísahala že je to můj soused. -
nej herec
nej herec o pravdu viděla jsem s váma jen v několik filmů je mi líto že to panství byl takovej propadák ale ten scenárista byl neschopnej. jo a ozzák nio ten je opravdu nej -
comeback
comeback...forever lol serial
*3* -
martin
Martine,mám Vás moc ráda -
--------
Martin Dejdar taky mluví Barta v Simsnovejch ale to už asi víte. Taky nechapu kdo muže řict že Zdivočelá země je nuda *10* mě se ten serial šíleně líbí. -
???
Nechápu jak někdo může říct že seriál Zdivočelá země je nudná to vážně nechápu! Vždyť je to hodně dobrý seriál a mě se třeba strašně moc líbí! Navíc tam jsou události z druhé světové války které jsou zajímavé! Aspoň se člověk něco víc naučí! A bude vědět o té druhé světo více než vědel předtím! *4* Come back je taky dobrý to je pravda! *4* -
Re: jhsd
Kousací *1* *1* *1* -
Re: Ahoj Martine
To se ti řekne...,ale Martin je borec,on to zvládne sám-mu věřím! -
Re: Panu Martinu Dejdarovi
Zdravím,Martine! *1*
Jste fakt úžsnej člověk!Moc se mí líbí seriály a filmy ve kterých hrajete protože když tam hrajete vy(ať už v čemkoli)a máte tam nějakou smysluplnou roli tak je to hned lepší!Třeba Simpsonovi(Bart) a nebo ComeBack-supr seriály *3*...jste výbornej!!!Lidi vám to jednou vrátí-VŠECHNO
Mějtě se... -
Ozzák:)
Jo...je výbornej herec!!!Nejlepší je v Comebacku jako Ozzák *1* Je suprovej borec! *1* Moc mu to přeju-je borec -
ptákoviny
byla jsem stálou návštěvnicích kdy martin dejdar uváděl ptákoviny na nově při natáčení byl velice vtipný a příjemný měla jsem možnost s ním mluvit osobně protože v té době různé ptákoviny sbíral pro svůj pořad a já mu jednu takovou ptákovinu přinesla v té době byl hodně všude vidět ale do hlavy mu to nestouplo je to fajn člověk *14*