Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší!!!!

Pane Dejdare přeju Vám věchno nejlepší k narozeninám,hodně štěstí,zdráví *4*
  • pro martina

martine,jsi dobrý herec a nej jsi v comebacku!
    vše nej... *1* *5*
  • rrrrr

všechno nejlepší
  • piskot256

Vše nej ke tvým 45 :)

Všechno nejlepší Martine *3*
    Si nejlepší z Comebacku *1*
    Jen tak dáál :)
  • narozeniny

Milý Martine
    Přání k Tvým narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • Re: praha,modřany

a vudela si ho tam nekdy..... *9*
  • antidicaprio

praha,modřany

hele a on bydlel v modřanech??? protože ja bych přísahala že je to můj soused.
  • zizinka13

nej herec

nej herec o pravdu viděla jsem s váma jen v několik filmů je mi líto že to panství byl takovej propadák ale ten scenárista byl neschopnej. jo a ozzák nio ten je opravdu nej
  • antidicaprio

comeback

comeback...forever lol serial
    *3*
  • martin

Martine,mám Vás moc ráda
  • bukajda

--------

Martin Dejdar taky mluví Barta v Simsnovejch ale to už asi víte. Taky nechapu kdo muže řict že Zdivočelá země je nuda *10* mě se ten serial šíleně líbí.
  • ???

Nechápu jak někdo může říct že seriál Zdivočelá země je nudná to vážně nechápu! Vždyť je to hodně dobrý seriál a mě se třeba strašně moc líbí! Navíc tam jsou události z druhé světové války které jsou zajímavé! Aspoň se člověk něco víc naučí! A bude vědět o té druhé světo více než vědel předtím! *4* Come back je taky dobrý to je pravda! *4*
  • Re: jhsd

Kousací *1* *1* *1*
  • Re: Ahoj Martine

To se ti řekne...,ale Martin je borec,on to zvládne sám-mu věřím!
  • Re: Panu Martinu Dejdarovi

Zdravím,Martine! *1*
    Jste fakt úžsnej člověk!Moc se mí líbí seriály a filmy ve kterých hrajete protože když tam hrajete vy(ať už v čemkoli)a máte tam nějakou smysluplnou roli tak je to hned lepší!Třeba Simpsonovi(Bart) a nebo ComeBack-supr seriály *3*...jste výbornej!!!Lidi vám to jednou vrátí-VŠECHNO
    Mějtě se...
  • Ozzák:)

Jo...je výbornej herec!!!Nejlepší je v Comebacku jako Ozzák *1* Je suprovej borec! *1* Moc mu to přeju-je borec
  • ptákoviny

byla jsem stálou návštěvnicích kdy martin dejdar uváděl ptákoviny na nově při natáčení byl velice vtipný a příjemný měla jsem možnost s ním mluvit osobně protože v té době různé ptákoviny sbíral pro svůj pořad a já mu jednu takovou ptákovinu přinesla v té době byl hodně všude vidět ale do hlavy mu to nestouplo je to fajn člověk *14*
  • Re: Re: martinovi

Moje odpověď nebyla směrována "Martinovi", ale PAMĚTNÍKOVI. Kliknul jsem v rozčilení špatně. Omlouvám se.
    Martin Brázda *3*
  • Re: martinovi

Povídal kdysi jeden starý herec "Už je mi spousta roků, měl bych napsat paměti". Šel do Papírnictví, koupil si blok a tužku, sedl ke stolu a zymyslel se.... "Do prdele, vždyť já si nic nepamatuju !" - Ten vtip není z mé hlavy, vyprávěl ho Vladimír Menšík, ale myslím si, že i Vy (jsem slušný a vykám) jste právě takový PAMĚTNÍK !
    Zdeněk Štěpánek, když hrál Žižku nebo Jana Husa si taky nemohl husitskou dobu pamatovat. Ten Váš blábol na tomto diskuzním fóru je, Vážený "pamětníku" plivnutím do polévky. Doporučuji Vám, zastavte se před zrcadlem a podívejte se sám sobě do tváře.... snesete-li ten pohled vůbec.
    Velice nazlobený Martin Brázda *5* *16* *10*
  • Re: Ještě dříve, než se narodil.

Ještě bych doplnil.
    Dost jsem se v životě zabýval divadlem, i když pouze ochotnickým. Pročítám tady tu diskuzi a musím za sebe jednoznačně říci, že Ozzák není to "pravé ořechové" (asi i proto, že nemám sitcomy rád), ale role Maděry, tak to je panečku parádička. Tady ukázal Martin Dejdar to, proč patří mezi nejlepší herce své generace. Viděl jsem všechny díly Zdivočelé země a nenechám si ujít pokračování. Takový předobraz mám před očima z Krušných hor - pod kterými žiji už od roku 1945.
    Kdy poběží v ČT pokračování Zdivočelé země ?
    Josef Griml - Chomutov *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit