Přejít na výpis diskuzí

Martin Dušek

OSOBNOST 22.4.2012 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dušek je chorý imbecil!Takovýho blba jsem dlouho neviděl!
  • Viděla jsem Vaše moderování v Tečce páteční noci. Byla to bída a navíc trapná. Snažil jste se být za každou cenu vtipný - ale bohužel na to nemáte. O etickém cítění ani nemluvě. Násilné a obhroublé vtipkování, které bylo dokonce komentováno, že jste xenofob, možná nebylo míněno zle - ale vůči hudebníkům, kteří nejsou mediálně ostřílení, to bylo opravdu ubohé. Zajímala mne hudební stránka pořadu - ale tu jste vy zcela vynechal a hovory jste směroval úplně jinam. Zkuste se věnovat jiné profesi.

    Co vy vůbec víte o hudbě? Jste jen "komentátor", který prostě plká, aby propojil části pořadu? Něco si o skupinách přečtete a pak radši zabruslíte k tématu, které je Vám bližší?

    Mimochodem obě skupiny mne svým vystoupením a hudbou mile překvapily!

    Dost mne mrzí, že kvůli Vám rezignovala paní Zlatušková, kterou jste svým chováním podrazil. Zasluhuje si Vaši velkou omluvu!

    A vytahování historek o dědečkovi je už dost omšelé, nemyslíte? Věřím, že rád dáváte na odiv svou dobrou německou výslovnost, ale co je na ní tak světoborného? Své rodiče a prarodiče si člověk nevybírá. Čekám jen, že od Vás někde uslyším: dědeček byl v Hitlerjugend, taťka konfident STB a hádejte kde jsem já!
  • Pane Dušku,
    máte sice hezkou frizúru, ale co jste chtěl říci filmem Mein kroj, jenž jsem viděl v TV? Začal jste celkem chvalitebně poukazem na falšování českých tradic na Českolipsku (fiktivní kroj v muzeu), ale pak jste se vyhastrošil a jel jste provokovat na sraz sudetských Němců. Nevím, jestli to byla zakázka pro zdejší Němcožrouty nebo jestli vám vadí sudetští Němci, resp. jejich potomci i v Bavorsku. Nebo jste snad chtěl ukázat, jak se k vám chovali za dané situace na české poměry neobvykle tolerantně a slušně? U nás např. se jde za zesměšňování politiků na billboardech do vězení! Komunisti tzv. vyhnaní z pohraničí by z vás jistě měli radost (doufám, že na film nepřispěli?!). Pokud jste měl dědečka sudetského Němce měl byste něco vědět o tzv. odsunu a celé historii toho nešťastného kraje, který čeští "vlastenci" (1945-47) a dále pak bolševik dokonale sociálně, kulturně, ekonomicky, ekologicky aj. zdevastovali a přesto si zachoval aspoň něco ze své krásy. Mluvím zejména o severních Čechách, které dost dobře znám, protože tam do Prysku (jestli to neznáte, je to vesnice u České Kamenice) a okolí jezdím každoročně už 60 let. Doufám, že to tady někdo čte a že mi odpovíte - pokud se mi podaří přečíst ten blbej kód! Fiala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit