Přejít na výpis diskuzí

Martin Harich

OSOBNOST 28.3.2011 
269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Martin HArich je nej!!

no, že by byl přímo krásnej, to se říct opravdu nedá. je prostě takovej normální. zdá se mi v pohodě, i když mi tam ze začátku dost vadil. a ohledně toho zpěvu... (já vím, teď jsem pro tebe debil, ale víš co? je mi to fuk) ten zpěv je sice dobrej, ale na vítězství nemá.
    holky, holky!!! vy jste vážně trošku... ujetý *3*
  • Re: vzhled vs. zpěv

Lucko, máš pravdu. Ale to asi víš *1* Sice mi vůbec nevadí, zpívat umí, i když, jak i ty říkáš, má co dohánět, ale jsou tam lepší. Gabriela Gunčíková je pro většinu lidí jasná favoritka, Lukáš Adamec taky. Podle mě mají všechno, co má správná Superstar mít a když zpívají, skoro tam není slyšet žádné falešné zaškobrtnutí, které u Haricha prostě slyším *15* Ale nikomu neberu to, že mu nemá fandit. Jen je trochu přehnané, že ty fanynky v televizi ječí, jako by jim šlo o život, a omdlívají jedna za druhou. Trochu moc...
  • klaruska44

Re: Re: piňák vs harich

Milá slečno,
    když člověk nemá rád Haricha, ztrácí tím automaticky možnost přidat příspěvek do této diskuze? Zapomínáš na svobodu slova. Každý může vyjádřit svůj názor. Taky nemám Haricha ráda. A co s tím uděláš? Zakážeš mi to sem psát? :)
  • vzhled vs. zpěv

Po přečtení příspěvků na této stránce a po shlédnutí jednoho z dílů Superstar, kde zmalované puberťačky plakaly a hroutily se nad možným vypadnutím Martina, jsem dospěla k názoru, že téměř nikdo starší 20ti let nemá z Haricha orgasmy a promočené kalhotky, jako věková skupina dívčího pohlaví ve věku 13-18 let. Naopak, ti starší ho mají v prdeli a fandí někomu, koho hodnotí podle skutečných pěveckých kvalit, ne podle očí, úsměvu, vlasů, nebo podle toho, že "ho prostě mocinky milují". Neříkám, že má Harich hudební hluch nebo podobně - zpívat umí, i když je ještě co dohánět. Ale ruku na srdce, -náctileté, která z vás ho opravdu miluje kvůli jeho zpívání? :)
  • MaťO

*14* *14* *14* *14* *14* Mujilu ho
  • KRAVKY

čau vy kurvy a píči a krávy,myslím si že asi máte hudební hluch protože tenhle čůrák vůbec neumí zpívat-to jeho skřehotání je hrozný a nechápu jak se vám může líbit-co je na něm hezkýho?!?!?!to je snad další blbodebilnopako! je jak českej Justin Bieber!!!!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!! *13* *8* *10* *13* *8* *10*
  • Re: milujem ta

Ale on tebe ne a viš proč protože seš malá hnusná a ošklivá viš on uš dávno holku mojí kamošku tak klídek!!! awoj martinku *1* *1* *1*
  • Mato harich

ten kdo hovory ze je debil tak je to on sttam pretoze mato je umi alespon dobre zpeva *14* *14* *14* *14* *14* a jeste líp vizera *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Martin HArich je nej!!

Martin Harich je super a umí hrozně dobře zpívat a ty který se do něj navážej tak sou tak blbí že ani nevěděj jak *16* *8* !!!!!!!!! *14*
  • Re: Re: piňák vs harich

by to nemohl komentovat co jsou to za nesmyslné řeči (navíc kdo to sledoval a má trochu v hlavě , musí mu dát za pravdu) neutočí na něj tak o co jde ? nárok na názor má každý tím spíš když je k věci
  • Re: kjdslkosm

zelený *3*
  • Re: piňák vs harich

hele když se ti Martin ♥ nelíbí tak to nekomentuj jo? buď tak laskavej *16* *8*
  • piňák vs harich

proboha jak může někdo vypustit takový blábol že to dítě předvádí lepší výkonny než předváděl piňák , to že mu dívenky v pubertě papkají úsměv nemá nic dočinění s tím jak zpívá
  • Martin Harich je nejlepšíí na světě

Nejlepší na světě strašně Tě miluju Marťo *14* *14* *14*
  • Re: Re: ::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::

Pinak je debil, ktery to neumi jo?? hm... myslim si ale, ze porota rikala neco jineho a že pry nehodnotite podle vzhledu??? mozna tak 1 sestina, ale zbytek? no staci si precist ostatni komentare.
    A ja nerikam ze je spatny, ale podle meho nazoru je Pinak lepsi.
  • Nikča

*14* *14* Miluju tě
  • milujem ta

si strasne zlaty a strasne pekne spievas milujem ta ! ♥ ♥
  • milujem ta

si strasne zlatz a strasne pekne spievas milujem ta ! ♥ ♥
  • Re: národnost?

Jestli ti to nevadí, máš něco, proti malým očím? Náhodou, já je mám taky malé a nikoho to nezajímá!! A navíc jemu ty očka sluší! Takže zalez a přestaň tu vykládat tyhle krávoviny! A můžu se ještě zeptat, jestli máš něco proti Číňanům, vietnamcům atd.?? Jsou úplně normální lidi a určitě chytřejší, než ty!!!
  • Re: Re: ....

kurva on není nikoho tak si ho laskavě nepřivlastnujte on by si tedka stejně o žádnou znás ani rezavvej šroub neopřel on má na lepší holky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit