Přejít na výpis diskuzí

Martin Maxa

OSOBNOST 31.12.2006 
138 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marťas!!!!!!!!!!!!

je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
  • Blahopřání k narozeninám

Martine k dnešním 48.nrozeninám ti přeji Všechno nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka,spokojeno sti v osobnim i v pracovnim životě.ti přeje Hanka tvá fanynka
  • nik011

divadlo

byl u nas v divadle , mrte mam s nim fotku
  • nik011

narozky

vsechno nej k narozkam*
  • Martin je úžasný člověk...

Vlastně nechápu všechny ty zamindrákované jedince,kteří si nedokáží stanovit meze slušného chování a píší nesmysly a pravopisnými chybami,vraťte se do školních lavic a kromě jazyka českého si přiberte pár lekcí slušného chování....ne,nebojte..nebudu mávat praporem morálky,jen být vámi,navštěvovala bych jiné internetové stránky a neurážela bych člověka,kterého je třeba si vážit - mužů Martinových kvalit je v naší společnosti poskromnu..pokud si pánové sáhnete do svědomí,zjistíte,že za vašimi urážkami je ukrytá jen a jen závist..jak smutné ...Víte každá jeho písnička má určitý podtext..žádná z nich není jen lacinou dovářkou komerčních cd...ale vám je to těžké vysvětlovat...zřejmě nechápete,že jeho písničky dokáží pohladit kdejakou duši...a to si myslím,že Martin chtěl..aby se jeho písně dostali k lidem,kteří je ocení a vy všichni jeho zarputilí antifandové poslouchejte svůj vyhraněný styl a zbytečně neurážejte člověka,který si určitě nezaslouží být terčem vašeho posměchu...P.S.:možná by měl každý z vás zapracovat na svém egu a fyzické schránce...VE ZDRAVÉM TĚLE - ZDRAVÝ DUCH...možná si pak na můj vzkaz vzpomenete a uznáte,že vaše vzkazy byly stupidním projevem žárlivosti...posilte své EGO,dokažte alespoň z poloviny toho čeho on....a věřte...Martinovi o hvězdnou slávu určitě nešlo...
  • Ivane,

Ivco, prosím Tě o odpověď, a sdělení tvé emeilové adresy pro mě telefonicky nebo
    SMS, ta co dusud užívám se tváří, že Ti nepatří, ale našla jsem jí někde na netu. Víš dobře, že aspoň nějaká komunikce s Tebou je pro mě životně důležitá jako jsi pro mě životně důležitý Ty sám, se svou minulostí se snažím pohnout seč m i síly stačí. Tvá Iva
  • Martinovi

Ahoj Martin. Musím ti napísať aspoň takto keď sa ako bratranci nevieme stretnúť. Je smutné, že sa o tebe dozvedám len z netu, alebo časopisov. Vieš koľko rokov sme sa už nevideli? Je to presne 28 rokov keď sa ženil náš bratranec Lacko Hollo. Mala som vtedy asi 6 rokov.Ďakujem pekne za fotky čo si nám poslal po svojej známej do Vrútok. Pozdravujem Láďa a Vierku. Pa Stanka. Ak možeš ozvy sa nám do Vrútok. Otec má na nás kontakt
  • Nezapomenu

Ahoj Martine !!také nevím jestli tyto stránky a příspěvky pročítač!!Ale tak jsem ti chtěla říct ,je to už dlouho ,ale byli dvě holky a ty ti psaly a jedna měla maminku a ta ti také psala !Chtěla jsem ti říct ,že nikdy nezapomenu!!je to spátky už asi ¨pět let a mě se zdá jako by to bylo včera!!Kreslil jsi tehdy obraz a kočce se tenkrát narodily kotata!!A psal jsi nové písničky!!!V té době jsi měl koncert v Náměšti na Hané!!Mi tři jsme byly z Olomouce!!Snad si vzpomeneš!! Nejraděj mám tvoji písničku Všude je kalná voda a břehy blátivý !!Díky za ni je nádherná!! A vám všem,Martin je vyjímečný člověk !!!Hodně štěstí *5* *14* *4* *4*
  • Sympaťák

Setkala jsem se s Martinem Maxou na předvolební kampani u nás v Chrudimi. Pěkně zpíval, bezproblémů rozdával autogramy, fotil se , vyprávěl si s lidmi. Myslím, že tento člověk je opravdu příjemný, lidský a na nic si nehtraje, narozdíl od některých našich celebrit. Držím mu palce Ať se daří ve všech směrech. *4*
  • UZASNEJ

AHOJKY MARTINE NEVIM JESTLI TO BUDES TADY CIST ALE DNES JSEM TE VIDELA ZIVE A OPRAVDU SES KRASNEJ A ZABAVNEJ KUS CHLAPA *14* OPRAVDU SEM Z TEBE BYLA MOC NADSENA URCITE BUDES VEDET KDO TO PISE JANA ZE STRAKONIC Z KOCARKEM:-)))JESTLI BYS CHTEL OZVI SE *7*
  • skvělej koncert

Ahoj Martine tvůj koncert ve Velkém Šenově byl úžasnej *3* Moc děkuji za ten krásný zážitek *4*
  • tykam si s Martinem Maxou

Tykam si s Martinem Maxou...Je to velmi vzácná osoba,která se nenechá ničím rozhodit a já myslím a přejimu,aby mu to šlo i nadále tak,jak by on sám chtěl a jak mu bude napovídat srdce... *3* třakže ten,co napsal,že se jmenuje Ivan FLAXA tak to nemá v hlavě v pořádku,to je jakoby se psmívali jemu...nejdřív se podívejte sami na sebe...No a Ti z Vás,co napsali že je to Ivan Varga-Martin Maxa,se podívali nejřív na sebe a já vám můžu říct,že se tak opravdu jmenuje... *3*
  • Re: Re:

to máš teda pravdu ale nejdřív se taky nauč psát...
  • Re: status quo

TO STEBOU SOUHLASIM *3*
  • Re:

MARTIN ZATURVAČKU NEMUŽE SOUT ODVINIL TOHO NEPRAVRHO A JEMI HO MOC LÍTO *4*
  • Re: Martina

TA PÍSEN BRATŘÍČEK JE MOC KRÁSNÁ TAK SI JÍ POSLECHNI *5*
  • Re: martin ivan flaxa

martina maxi je prave jmeno IVAN VARGA aže nikdo napsal uplní nesmysl tak at si stoho nic nedělá *13*
  • Re: držím palec

martinuvi přeju hodně lásky hodně dětí abyho poslouchali a hlavně zdraví je moc fa jnovej člověk a je nejleeepčččččččččí zpěvák nasvětě a kytarysta *4* *14* *3*
  • Re: Chyba ! ! !

martinmaxa je nejlepčí tpěvák nacelem světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3*
  • Re: Web

je bezva *3* *3* *4* *8* *4* *7* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit