-
Děvčata!
Mé stanovisko na tuhle celebritu?..Maxa nevyužil svůj potenciál pozdě ale přece objevené star.V žádném atributu hvězdy sice nevyniká,komlexně však něco v sobě měl(má?).Jednoznačně prorazil díky maskulatuře,až pak všemu ostatnímu.V rámci 3let jsem s Lucií viděl 2jeho konzerty a tím druhým mě navýsost zklamal.Hrál stejný kousky(bez mála),což by nevadilo,ale neshledal jsem pražádný posun ani jen v notě.V meziprostorách písní byly jeho povídačky hodny protáčka,navíc byly ganc totožné s těmi dávnými.Naprostý nezájem oslovit své dychtivé publikum,převážně žen.Ani se nepokoušel je strhnout nebo vtáhnout je do projekce.Studený projev s troškou exaltovaného zpěvu nechával naslouchající stejně studené.Někde jsem četl,jak se holedbal autorizací všech svých děl,slovní zásobou a dvacetiletou zkušeností s textařinou.Nevím nevím.Amatérsky poslepované a vykalkulované textíky pro mě postrádají smysl a výpovědi jsou plítké a jejich plítkost znásobuje zpěvem bez emočního procítění.Na to,že je pro ženy svůdný a dobře stavěný,s učitelskou minulostí,neví,co je dobré a co žádoucí.Pro publikum i jeho samotného.Je líbivý typ,neumí však své fanoušky zaháčkovat,nic nadpozemského z něj nevyzařuje,pohrdá dychtivostí dam a dívek,neví po čem prahnou.Taky možná,že nezná klíč k jejich představám.Ale od toho jsou experti...po zkušenostech ho já i Lucie neberem,nemáme rádi studené čumáky v životě,natož u hvězd.Máme za to,že v brzku bude hrát prázdným sálům... -
Děvčata!
Chtěly jste po mně názor,tady ho máte,ale zítra bude v ofise ticho jak v kapli,jinak nestihnu tu zprávu.Po dnešní dnu s vzrušenou a nekompromisní debatou a zde pokračujících ostrovtipných názorech(především Simony),nechci už o Maxovi slyšet ani slůvko...Poslyšte,v hudbě naložený jsem,ale úplně jiné,milé kolegyňky.Fenomén Maxa mě ale zaujal proto,že ho často poslouchávala Lucie,než ji zunoval.Ve příspěvcích dole je zjevné,že zunoval povícero žen.(Vyřizovače účtů nepočítám.)Vy ženy máte na miže prazvláštní měřítka a na známé tváře obvzlášť,nicméně Maxa se pod svůj ústup podepisuje sám.Je hoden diskuse z očí do očí,na úrovni,ale žel.. -
Nekřivdíme!
Paní Simčo,nekřivdíme.Prostě si neumí podržet posluchače.To, co jsem četla,bylo na jedno brdo,stejná klišé a vysvětlovačky,jestli píchá nebo nepíchá svou přítelkyni,s kterou nežije,protože jeho prioritou je samota.To každou mou kámošku namíchlo,protože známe každá ty vychcaný typy.On je okatě vychcanej.Ale abych mu nekřivdila,tak má mí uznání za to,že pomoh nějaký missce před vlastním magorem a ještě byl neprávem odsouzenej.Sladký sny a zítra! -
Jestli mu
nekřivdíme ,se ptám.Pročítala jsem pořádně ty názory a zjišťuju,že Maxa je kontroverzní chlap.Buď je zbožňovanej nebo nenáviděnej.Mezi tím skoro nikdo.Kam patříme my?Kdysi jsme ho taky mohly,mě se chvilinku i líbil,jak se ještě nezalykal svobodomyslností.Taky nepoužíval kysličník a nebyl překalkulovanej jako teď.Mám dokonce jeho CD.Druhý i třetí už nemusím...Dáši,už jdu spát,zítra to dobereme v práci,dobrou! -
Paní Simi
Byla jsem nahlídnout na stránky Sámera.Tak to je ještě větší nářez....Taky mám raděj tmavý typy,ale hlavně ne změkčílý a upejpavý.Ty snílky nemusím....Jestli ho má nějaká Líza za intouše a k tomu ze smyslným hlasem,tak už ničomu nerozumím.Buď po dramatickejch zkušenostech pořád nepoznám dobrýho chlapa,nebo maj pošahanej vkus ty želvy.Co na to vy Simčo?..Tady u nás Timothy Daltona asi nepotkám.. -
ahoj Dáši!
Některý ženský jsou ale z něho pěkně udělaný V životě mě žádný mužský tak nezblbl, nedej bože komediant,abych ho tak tak naivně oslavovala.Co na něm vidí? je blonďatej a ty maý zrzavý fousy i ochlupení,brrr a růžovej.....Ty,jestli není sám,protože ho žádná nechce?..jsi tam? -
Paní Simčo
konečně jsem ty stránky našla a pročetla je durch,řeknu vám,pobavila jsem se některýma divnýma názorama oduševnělých žen.Já si taky myslím,že je Maxa divný a má přehnaný mínění o sobě,má asi dojem,že se z něho všecičky ženský po.Nebaštím už ho dávno,a kdybych byla tou jeho přítelkyní,hnala bych ho vidlema debílka napařwenýho -
tak s tím
Rádoby miláčkem žen jsem četla u holiče rozhovor a opět mě nezklamal a nezapoměl všem vzkázat,že ženit se nikdy.Žádný zpěvák tak přiblble na sebe neupozorňoval a dělal se nedostupným.Trapas a je mi ho líto,na každým šprochu..,asi to s tím narcisem bude pravdivý drb.Ten egoistickej típek mi leze příšerně na nervy a je odpudivej a šerednej chlap,tak ať vyjde z omylu,že se všechny z něho podělaj. -
pan Maxík
Je moc sympatický zpěvák a hezky zpívá.Dřív jsem ho taky šíleně nemusela,ale není pravda,že je nafoukaný svalnatec.Líbí se mojí máti,tetě,třem kámoškám a mě už taky.Je sladký a má gentlemaské chování.Kdo ho osobně pozná,tak si ho zamiluje:-) -
tak ten
se nechyta nikde ani u nas v olmiku,sorac je mimo mainstreem,pro reklamu na ciga by byl vhodny,hohohoho nebo trenky! hoho -
Některým !
.....Plemeno zmijí: Jak může být vaše řeč dobrá, když jste zlí? Čím srdce přetéká, to ústa mluví......Neb obrostlo tukem srdce lidu, ušima nedoslýchají a oči zavřeli......kniha knih..... -
ujišťuji vás
V praze se Maxa nechytá,o tom vás ujišťuji.Je to venkovan,který nebyl nikdy trendy,pouze na chvíli vyplnil škvíru mezi znamenitými hudebníky.Venkovanům jeho lkaní postačí a na zvedání svýho sebevědomí má fanatismus jednoduchejch venkovanek,viz dole. -
maxa
není můj typ a nikdy nebude jednička!neumí zpívat a koho chce oslňovat?tady tu sestavu z červený knihovny?těbůch -
Máte to marný!
Martin je i pro mne jednička a nějaká smrdutá pomluva mě nerozhodí,a zaručeně neee Martina.To by nebyl tam,kde je.Fandím mu,protože umí skvěle zpívat o životě.Je velmi pohledný muž,nejvíc v plavkách!HAWH! -
status quo
Martin Maxa je a vždy bude Nr. 1 !!! -
Korálku !!!
Jé,Tobě musel snad sám básník dát tak poetické jméno.Vybavilo mi jednu hezkou báseň o podobném kamínku a ještě krásnější písničku.Hádej od koho?.....Ti zlí lidé jednou spatří leda tak kruhy,ale zatím alespoň pokus - vymést je daleko před práh tohoto "domu".Který filozof to řekl,že slušní lidé těm jiným nemají ustupovat?.....Měj jen hezké dny,Korálie ! .....ahojky.... -
Kláře?!
Oč ti jde,o to vědět,s kým dnes a denně chrápe Maxa? Každou ženskou mu vždy lidi jako ty pošpiní.Hleď si svých vztahů a života drbno pokrytecká.Kolik máš let,16? Já Martina poslouchám docela ráda,ale nežeru ho jako někdo,ale ho taky nesjíždím,jako někdo.Je mi sympatický a těm ortodoxním fanynkám přiznávám,že má Martin duši. -
Škoda,
dovídám se pěkně povrchní pomluvy o Martinovi a není mně jasný,proč a komu to ty karkulky vyprávějí,komu tím pomohou?Martin je NEJ ZPĚVÁK,s tím nic nenadělají.Vlky na ně! -
ubohá
Heleno nebo jak si říkáš.Sotva se dostanu k pc a na tyto stránky,facka.Jestli Martina znáš a zuříš na něho,tak proto,že tě někdy odmít!!!!Jestli souhlasíš s těma arnoldama a hubertama,tak nejseš normální.Jseš nejen hrábnutá,ale i slepá,jelikož Martin je ten nejsympatičtější zpěvák u nás.Mě a kolegyním v práci se líbí všem,tak máš smůlu.Pá pá paní nechtěná! -
nesuďte !!!
Zdravím všechny.Nemám ve zvyku psát na žádná místa.Náhodně jsem zavítala na tyto stránky.Jen bych ráda sdělila těm,kteří nejsou slušní a soudí člověka,aniž by ho skutečně poznali,měli by se zamyslet.To umí každý..ale co Vy,co soudíte,jste vlastně vůbec dokázali?..Martina se nazastávám,ale má duši..to dnes již vím..a přitom ho osobně neznám,ani neví,že jsem.. Vím,je lépe soudit jiné,než-li zamést před svým prahem...mějte pěkné dny a nebudte tak zlí.....ahojky...korálek...