-
jsi.....
ahoj jsi super,chtěla bych Tě znát osobně,škoda,že nemám takové štěstí... *4* *14* -
Božský
AHOJ MARTINKU,SETKALA JSEM SE S TEBOU OSOBNĚ A UDĚLAL JSI NA MĚ VELMI VZLÁŠTNÍ DOJEM.JSI SLUŠNÝ,VZDĚLANÝ A SYMPATICKÝ MUŽ.TVOJE PÍSNIČKY MÁM MOC RÁDA .TAKOVÝCH MUŽŮ JAKO JSI TY JE STRAŠNĚ MÁLO ,VYDRŽ A NENECH SE NĚKTERÝMI LIDMI ODRADIT.DRŽÍM TI PALCE A CHTĚLA BYCH SE S TEBOU ZASE SETKAT.MÁŠ KRÁSNÉ DĚTI I PŘÍTELKYNI.HODNĚ ŠTĚSTÍ TI PŘEJE TVOJE CTITELKA JITKA -
tykam si s Martinem Maxou
Tykam si s Martinem Maxou...Je to velmi vzácná osoba,která se nenechá ničím rozhodit a já myslím a přejimu,aby mu to šlo i nadále tak,jak by on sám chtěl a jak mu bude napovídat srdce... *3* třakže ten,co napsal,že se jmenuje Ivan FLAXA tak to nemá v hlavě v pořádku,to je jakoby se psmívali jemu...nejdřív se podívejte sami na sebe...No a Ti z Vás,co napsali že je to Ivan Varga-Martin Maxa,se podívali nejřív na sebe a já vám můžu říct,že se tak opravdu jmenuje... *3* -
UZASNEJ
AHOJKY MARTINE NEVIM JESTLI TO BUDES TADY CIST ALE DNES JSEM TE VIDELA ZIVE A OPRAVDU SES KRASNEJ A ZABAVNEJ KUS CHLAPA *14* OPRAVDU SEM Z TEBE BYLA MOC NADSENA URCITE BUDES VEDET KDO TO PISE JANA ZE STRAKONIC Z KOCARKEM:-)))JESTLI BYS CHTEL OZVI SE *7* -
Sympaťák
Setkala jsem se s Martinem Maxou na předvolební kampani u nás v Chrudimi. Pěkně zpíval, bezproblémů rozdával autogramy, fotil se , vyprávěl si s lidmi. Myslím, že tento člověk je opravdu příjemný, lidský a na nic si nehtraje, narozdíl od některých našich celebrit. Držím mu palce Ať se daří ve všech směrech. *4* -
-
Re: Sympaťák
Mám tu čest, znát Martina osobně. Je to OSOBNOST se srdíčkem na dlani. A lidé, co ho jen uráží, mu nesahají ani po kotníky, shazují hlavně sami sebe a dokazují, jak nízké sebevědomí mají(BOHUŽEL *9* ). A že má pěkné tělo? Kdyby někdo nebyl líný, tak místo blbých žvástů, by na sobě pracoval-psychicky, i fyzicky. Nesnáším závist, vždyď závistivci Martina ani neznají, pouze od vidění z televize a z bulvárů(a bulvár si může psát co chce). Lidí, jako je Martin, bychom si měli vážit. Martine, děkuji za všechno , mám Tě moc ráda, jsi správný chlap *4* !!!
-
-
Nezapomenu
Ahoj Martine !!také nevím jestli tyto stránky a příspěvky pročítač!!Ale tak jsem ti chtěla říct ,je to už dlouho ,ale byli dvě holky a ty ti psaly a jedna měla maminku a ta ti také psala !Chtěla jsem ti říct ,že nikdy nezapomenu!!je to spátky už asi ¨pět let a mě se zdá jako by to bylo včera!!Kreslil jsi tehdy obraz a kočce se tenkrát narodily kotata!!A psal jsi nové písničky!!!V té době jsi měl koncert v Náměšti na Hané!!Mi tři jsme byly z Olomouce!!Snad si vzpomeneš!! Nejraděj mám tvoji písničku Všude je kalná voda a břehy blátivý !!Díky za ni je nádherná!! A vám všem,Martin je vyjímečný člověk !!!Hodně štěstí *5* *14* *4* *4* -
narozky
vsechno nej k narozkam* -
divadlo
byl u nas v divadle , mrte mam s nim fotku -
Blahopřání k narozeninám
Martine k dnešním 48.nrozeninám ti přeji Všechno nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka,spokojeno sti v osobnim i v pracovnim životě.ti přeje Hanka tvá fanynka -
marťas!!!!!!!!!!!!
je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*