Přejít na výpis diskuzí

Martin Maxa

OSOBNOST 31.12.2006 
138 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • status quo

Martin Maxa je a vždy bude Nr. 1 !!!
    • Re: status quo

TO STEBOU SOUHLASIM *3*
  • Korálku !!!

Jé,Tobě musel snad sám básník dát tak poetické jméno.Vybavilo mi jednu hezkou báseň o podobném kamínku a ještě krásnější písničku.Hádej od koho?.....Ti zlí lidé jednou spatří leda tak kruhy,ale zatím alespoň pokus - vymést je daleko před práh tohoto "domu".Který filozof to řekl,že slušní lidé těm jiným nemají ustupovat?.....Měj jen hezké dny,Korálie ! .....ahojky....
  • Kláře?!

Oč ti jde,o to vědět,s kým dnes a denně chrápe Maxa? Každou ženskou mu vždy lidi jako ty pošpiní.Hleď si svých vztahů a života drbno pokrytecká.Kolik máš let,16? Já Martina poslouchám docela ráda,ale nežeru ho jako někdo,ale ho taky nesjíždím,jako někdo.Je mi sympatický a těm ortodoxním fanynkám přiznávám,že má Martin duši.
  • Škoda,

dovídám se pěkně povrchní pomluvy o Martinovi a není mně jasný,proč a komu to ty karkulky vyprávějí,komu tím pomohou?Martin je NEJ ZPĚVÁK,s tím nic nenadělají.Vlky na ně!
  • ubohá

Heleno nebo jak si říkáš.Sotva se dostanu k pc a na tyto stránky,facka.Jestli Martina znáš a zuříš na něho,tak proto,že tě někdy odmít!!!!Jestli souhlasíš s těma arnoldama a hubertama,tak nejseš normální.Jseš nejen hrábnutá,ale i slepá,jelikož Martin je ten nejsympatičtější zpěvák u nás.Mě a kolegyním v práci se líbí všem,tak máš smůlu.Pá pá paní nechtěná!
  • nesuďte !!!

Zdravím všechny.Nemám ve zvyku psát na žádná místa.Náhodně jsem zavítala na tyto stránky.Jen bych ráda sdělila těm,kteří nejsou slušní a soudí člověka,aniž by ho skutečně poznali,měli by se zamyslet.To umí každý..ale co Vy,co soudíte,jste vlastně vůbec dokázali?..Martina se nazastávám,ale má duši..to dnes již vím..a přitom ho osobně neznám,ani neví,že jsem.. Vím,je lépe soudit jiné,než-li zamést před svým prahem...mějte pěkné dny a nebudte tak zlí.....ahojky...korálek...
  • Jak uvnitř,

tak i vně! Litvímovský zvoníku,na těchto anonymních řádcích ses doznal,že s tebou matka příroda pěkně zacvičila nejen duševně,ale vizuálně......Výstavnost Maxova těla tě nesnesitelně prudí možná víc,než přízeň desetitisíců žen či jeho úspěšnost na hud.poli.....O prinipech života nemáš ani tuchu!.....Proto skoč raději z věže,čuňácký Quasimodo,neboť tvá nactiutrhačská slova působí stejně kontraproduktivně.Navíc Maxa má pod holou kůží kvalitní materiál-říká se tomu podstata,duše.....Jak nahoře,tak i uvnitř !!!
  • Andreo Andreo

já že su na staré a prachaté pány?Já su poprvé na hezké kluky co je s nimi prča a jsou in,né jak ti naši sedláci v rakouských šunkách co ti ani dvojku nekoupijá. Maxa je postarší,ale je hezulán a pěkně zpívá,mám už jeho dvě CD,ale na koncertu válel co?Je víc sexy než ten tvůj buBňák.Měla si ho Andrejko pozvat na hostana13.Byl lepšejší jak David.Já miluju Krajča,ale on už je zadaný té frajli,která se nechytala ve Francii.Uznávám že zpívá super. Ta se má.Jen my nudle s mákem :-()Matka zas gruntí a nedá mě svátek.SRVSv 6./Čtli jste to diskuzní forum od Maxy?To je směska jak fotříkův patok.
  • Laďce

seš ovca? Já su na Martina,ale ten bubeník mi připoměl Davida a jak byl sexy ,a i ten bubeník byl sexy,aspoň teda pro mě.Taky co s Marťou,moh by být mojim fotrem a já na ty vižilý pracháče nejsu,to Barča by si dala říct,vlastně hodně našicg bab.Ale jeho dcerou by bylo betelný,dostat se mezi superstary a vidět všecičky celebrity jako Simču a Darinu,nebo Juliana a Sagvana na těch mejdanech.Hele všimla sis jak do Marti šijou někteří vidláci?Závistných nechytačů máme plnou dědinu,vy též Ladi žeja?Dnes v 6 v kultecu.Servus!
  • chcu

ještě povědět že Andrea vyšilovala jěště dva dni s maxového bubeníka:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit