-
nebo dost podobnou ! *1* Tamta byla dočerna,tahle tmavě modrá ..
-
škoda měl tu samou košili jako po poledni (nebo tak aspoň vypadala) *1*
-
http://video.google.com/videoplay?docid=543919209521028118
tady má na sobě žlutou ! *3* -
né už je to týl..ale byla dobrá !! *1* *1*
-
zelenou měl nedávno ! Ta byla moc dobrá !! *2*
-
..že s vámi nebylo studio formule.. *7* Měl byste místo sportu moderovat hlavní zprávy !! Místo Dumbrovského !! *4*
-
ještě dodatek..vlasy vám padaly do čela ! *1* Příště prosím sčesat ! *1*
-
Tu jste měl teď ve zprávách,ale při vaší štíhlé postavě se k vám hodí skutečně spíše světlé barvy !! Chtělo by to také možná o číslo větší košili..abyste vypadal o něco silnější.. *1* Tak doufám že nás odpoledne nezklamete a budete ve světlé košili ! *1*
-
nyní když už nejste blond si můžete dovolit světlejší barvy,které vytvoří pěkný kontrast..žlutá by byla fakt dobrá !!! *3* *3*
-
no takový odstín žluté jako je na téhle fotce by byl tak akorát..nemusí to být žádná řvavá ! *1* http://foto.osobnosti.cz/martin-pouva-517204
-
a zelená taky..červená kterou máte na fotce s přítelkyní by byla do televize asi moc dravá..fialová nebo oranžová je decentnější náhradou za růžovou.. *1*
-
...hodně často růžovou barvu..né že by vám neslušela,ale bylo by vhodnější ji častěji střídat..třeba taková žlutá nebo světle modrá by vám slušela ještě víc.. *1*
-
krásná moc není..co se obličeje týče..jinak kvůli postavě nejí a pak kolabuje.. *6*
-
mate krasnou snoubenku,musim rict ze zavidim,a asi nebudu sam ale preju hodne stesticka *4*
-
spíš naivní,tady vám neodpoví... *1*
-
Dobrý den Martine, F 1 sleduji pravidelně a rovněž Váš profesionální
výkon. Dne 13.11. 2011 budu v Abu Dhabi na F1. Pokud tam budete, tak
se ptám: bylo by možné mě provést krátce kolem depa apod. ? Pokud tam
nebudete, byl by možný kontakt přes Pavla Turka. Asi jsem dost odvážný,
ale jinak to nejde. Děkuji za pochopení a odpověď. -
Re: Rozhovor z roku 2008...
vyjádření k rozvodu z roku 2009 : „Žena si vybrala jinou cestu a já jí můžu jenom popřát všechno dobrý. Žádost o rozvod jsem podal já, už nebyla jiná možnost,“ řekl Pouva. „Nejsmutnější na tom je, že tahle bitva má jen poražené. Vždyť máme dvě děti.“ -
Aktualizovaný údaj...
....synové Pouvy : Robin (14 let) a Dan (19 let) -
Rozhovor z roku 2008...
..o manželce...."Samozřejmě mám strach,že jednou přijdu domů a tam bude frajer v mých pantoflích,mém županu a bude mi podávat mou tašku..Kolega mi říkal,že mu manželka tři roky tvrdila ,že nikoho nemá.
A měla." No,tak nevím,proč se Pouvovi rozpadlo manželství ? Že by na něj přece jenom čekal doma nějaký frajer ? Nebo kvůli té mladé přítelkyni ? -
Vlasy...
...z rozhovoru s Pouvou...Mohl bys do práce přijít z ničeho nic ostříhaný na ježka ? "To ne,ve smlouvě mám,že nesmím měnit svůj vzhled,aniž bych to konzultoval s vedením.Pokud bych chtěl mít zelené vlasy a vedení se to líbilo,tak proč ne.Ale pokud bych radikálně změnil vzhled bez jeho vědomí,mohou mi vypovědět smlouvu.Nebo bych vyfasoval mastnou pokutu.Je to sice úsměvné,ale musím se trochu hlídat.Nemůžu jít třeba do demonstrace,kde by mi mohli zmalovat obličej ."