-
Rozhovor z roku 2008...
..o manželce...."Samozřejmě mám strach,že jednou přijdu domů a tam bude frajer v mých pantoflích,mém županu a bude mi podávat mou tašku..Kolega mi říkal,že mu manželka tři roky tvrdila ,že nikoho nemá.
A měla." No,tak nevím,proč se Pouvovi rozpadlo manželství ? Že by na něj přece jenom čekal doma nějaký frajer ? Nebo kvůli té mladé přítelkyni ? -
-
Re: Rozhovor z roku 2008...
vyjádření k rozvodu z roku 2009 : „Žena si vybrala jinou cestu a já jí můžu jenom popřát všechno dobrý. Žádost o rozvod jsem podal já, už nebyla jiná možnost,“ řekl Pouva. „Nejsmutnější na tom je, že tahle bitva má jen poražené. Vždyť máme dvě děti.“
-
-
Vlasy...
...z rozhovoru s Pouvou...Mohl bys do práce přijít z ničeho nic ostříhaný na ježka ? "To ne,ve smlouvě mám,že nesmím měnit svůj vzhled,aniž bych to konzultoval s vedením.Pokud bych chtěl mít zelené vlasy a vedení se to líbilo,tak proč ne.Ale pokud bych radikálně změnil vzhled bez jeho vědomí,mohou mi vypovědět smlouvu.Nebo bych vyfasoval mastnou pokutu.Je to sice úsměvné,ale musím se trochu hlídat.Nemůžu jít třeba do demonstrace,kde by mi mohli zmalovat obličej ." -
Nový účes...
...Pouva dnes v TV ukázal kratší vlasy,(a novou barvu) ale ty předchozí delší byly lepší !!! -
Ruce....
...štve mě jak je neustále zvedá !!! -
Milý Martine....
...jste velmi příjemný a úžasně moderujete ! Ne jako nezáživný Tittelbach !!!! Nikdy si vás nenechám ujít a líbí se mi že i když moderujete třikrát denně,pokaždé máte jiné oblečení !! Tak si to nepokažte ! Akorát se mi zdá,že držíte ruce okolo těla trochu zvláštně a máte moc rovnou postavu ! Chtělo by to trochu nahoře rozšířit tělo !!! -
wau...
...má sexy tělo ! *15* *15* -
už je rozvedený §!!
... *15*