-
pan martin
Skvělému herci přeji všechno nejlepší k jeho dnešnímu svátku. *14* -
Výtečný herec
Pan Martin Preiss patří k mým nejoblíbenějším herců od té doby, co jsem ho ve 13 letech poprvé viděla ve hře Mnoho povyku pro nic. Učaroval mě nejen úžasným výkonem, ale zejména krásným hlasem a nádherným zpěvem. Dokonce jsem měla tu čest a mluvila jsem s ním osobně, což mi vždy připomene jeho autogram. Už to bude 6 let a stále patří k mým jedničkám... -
-
vzkaz pro tatínka
Martine,vyřiďte prosím Vašim rodičům,že je máme moc rádi a moc si jich vážíme.Pane Viktore,přejeme Vám hodně zdraví,ještě mnoho hezkých rolí,kterými vždycky pohladíte po duši.Užívejte si radosti každého dne,protože zítra může být všechno jinak.Hodně rodinné pohody Vám i celé Vaší rodině přejí Pavlíkovi z Kněžpole u Uherského Hradiště. -
Viktor
Ráda bych touto cestou vyjádřila podporu Vašemu otci Viktorovi, výjimečnému člověku, skvělému herci s podmanivým hlasem. Přeji mu ze srdce, ať mu dají lidé-resp. media pokoj a nepronásledují ho - zaslouží si klid, pokud si ho přeje. Všem, kdo ho mají rádi a uznávají ho, on sám dává svým umem tolik, že bychom jeho přání měli respektovat a těšit se na další kvalitní výkony, kterými nám bude činit radost.
Hodně sil a hodně klidu na duši, Viktore ! Z celého srdce. -
Viktor
Protože tu není okénko tvého táty musím se vyjádřit ve tvém.Viktor je fantastický herec a po právu i zasloužilý.Zdravím a přeji ještě hodně tvůrčí činosti jemu i Janině.Děkuji -
Martin Preiss
Pan Martin Preiss patří také ke skvělým hercům!Je mladý a velmi nadaný!Jeho výsledky na divadelních prknech jsou výborné!Věřím,že se časem určitě proslaví!
Tomáš Kiš