Přejít na výpis diskuzí

Martin Shaw

OSOBNOST 12.8.2007 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina81

Narozky

Ahoj, dnes má Martin Shaw narozky. Všechno néjlepší, štěstí zdraví.. *4* *4* .
    Stále je to fešák *3* *14* *8* *4* .
  • Martine všechno nejlepší k dnešního svátku hodně štěstí a zdraví přeje tvoje fanynka Míša *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Martine všechno nejlepší k dnešním narozeninám hodně štěstí zdraví a úspěchu přeje tvoje fanynka Míša
  • Martine, asi budu jediná, která nepíše tady k vašim narozeninám. Chci, abyste věděl, že jste excelentní herec, bravurní letec, úžasný partner, laskavý otec, starostlivý dědeček, příjemný společník a celkově skvělý člověk!
  • Všechno nejlepší k dnešním narozeninám Martine hodně šťěstí a zdraví a mnoho úspěchu přeje tvoje fanynka Míša *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • martina81
    BEAUTIFUL BIRTHDAY Martin *14* *4* *3*
  • Martine všechno nejlepší k dnešnímu svátku hodně štěstí a zdraví a úspěchu přeje tvoje fanynka Míša *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • fajn

Jo jo, ray doyle, toho jsem měla ráda, ten seriál profesionálové byl moc fajn, stokrát lepší, než ty dnešní akční blbosti, říkal mi můj známý, který se v tom opravdu vyzná, že profíci jsou jeden z mála seriálů, kde se ti hlavní hrdinové - tedy když se krejou, držej zbraňe a tak,- nechovají jako magoři, ale postupují celkem správně. Jinak se mi ale o ždibínek víc líbil Bodie.
  • Vše nej!

K narozkám! *3* *4* *4*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

No to ne,ale já bych ho,ty jo, bez těch vlasů vůbec asi nepoznal. *8*
      • Re: Re: HANS MATHESON:)))

JENOMZE JA SE PTALA NA HANSE... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit