-
Baločga
Jsi jenom nafoukaná a od té doby, co ses nějakým záhadným způsobem dostala do showbyznysu si nějak moc vyskakuješ, né? jsi uječená jak Bílá a spol., příšerné tě poslouchat a ještě hůř se na tebe dívat. Ten tvůj falešnej ksicht. Fuj na něj. A opovaž se ještě někdy mluvit o rasismu, ty špíno. -
je nejlepsi
ty co rikaj ze mertina je fuj tak at se dou vycpat,ona ma nejlepsi CD ze vsech finalistu to ona jedina vi co je to zpev a muzika jsem rada ze jji sestra ze svagrem ji prihlasili protoze kdyby ji nikdo neprihlasil tak by nokdo nepoznal tak vivikajici zpevacku jako je Marta!!!..jo nerikam ze Samer zpiva spatne ale a mam em jednoho favorita a to je marta -
si super
Martinko, ses super.Slysela jsem tvi novy cd a je to bomba!Si nejlepsi, kdyby jses byla v zahranici tak si hvezda!Ja opravdu nevim,proc si nevyhrala superstar.Hamba Ceskim lidem!!! -
jsi nejnejnej
-
si skvělá
Martinko chci ti jen vkázat že ty si pro mě ta SuprStar!Nádherně zpíváš,máš velký talent.Tvé písničky se mi dobře poslouchají.Mám tě ráda.Tvá obdivovatelka z Břeclavi -
Rasisti?
Martino, doopravdy mě zaráží Vaše nafoukanost! A názor, že Vlasta Horvát nevyhraje, protože jsme rasisti? Je to první rom, u kterého mi nevadí, že je rom. Je to sympaťák! Na rozdíl od Vás. Jinak s cikány nemám ani jednu dobrou zkušenost, znám je od dětství, nepořádní, kradou, přepadají i děti!!!Divíte se, že se jich bojíme? -
ČAU ZDENĚČKO!!!!!!!
-
CD - nejskvělejší CD na trhu
Koupila jsem si CD Martiny - fantastické -
Co takhle trochu casteji aktualizovat?
Ma uz novou desku. -
dobra
martina ma supper hlas