-
Lavazze
ty chodíš jak koukám na TOP 10 osobností.... -
lavazze:
mě to je jedno. mimochodem nechodíš "náhodou" na diskuzi ke Gwen Stefani???Já tam jsem taky. -
Pro Samara-Morgan
Já nejsem ani Matt!!!!!!!!!!!!!! -
lavazze::
tak jsi Matt!!:)) -
Pro Samaru-Mor´gan
Já nejsem Matrix!!! -
pro hitmana:
Co ty Slováku. myslíš, že nejlepší baby jsou na slovensku, tys v ČR ještě nebyl že??? -
PRO LAVAZZU:
nevěřím, že by tu byli oba ve stejnou donu zároveň a zrovna si pnavzájem psali, buď je to tak jak jsem říkala, nebo jsi to ty...nic proti tobě.. -
lol
Ha, vy cesi,.-? Asi nemate kde chatovat ked tu vidim tolko riadkov, no rad by som prispel aj ja a to tak ze napravim komentar hned prvy---nie Cesky su najkrajsie na svete, ale Ceskoslovenske baby su najkrajsie na svete-sme v podstate krvou este stale jeden narod tak ako to spieva aj ALKEHOL-inak zdravim NAJ-kapelku na celom sirom svete a co by som sa vyjadril na Martinku--nepoznam ju, vo filme bola dobra, baba je to pekna, ale ci je spomedzi krasnych zien vynimocna by som Vam povedal iba keby som snou stravil niaku tu dobicku, takze mi kludne poskitnite a ja sem vysledky testu dopisem, zatial LOVU ZDAR---!!!cmuk a nepobite sa o nu! -
Proč by mi nejdřív Matt nadával a pak bránil???Je to normalní????Myslím,že matrix je Matrix A Matt je Matt
-
pro lavazzu:
Jo..myslím že jo!