Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cau all, jak se dneska mate ?, je tü nekdo ?
  • No....osobně si myslím, že na její IQ to bude trochu moc,,,ale jak myslíte....
  • Pro Matta

To vysvětluj kamarádce,třeba to pochopí.
  • Já si myslim že každej má názor jen a jen svůj. Nezmění ho do té doby než se s tím člověkem nesetká a nepopovídá si s ním, tím může zjistit jestli se v něm spletl anebo ne. TAK PROČ SE TADY HÁDÁTE!!!!!!!!!
  • pro lavazzu

Ale jó v poho...
  • Pro Samara-Morgan

Díky,že to oceníš:-)))!
  • pardon, cjvilku jsem tu nebyla:o))A jak koukám, tak toho tady hodně přibylo...hele "kamarádko" prosímtě "neser se do nás" díky moc...Lavazzo:: Napsala jsi to super!
  • Pro kamarádku

A vídíš,šlo to i bez nadávek:D!!!
  • Pro kamarádku

Ty jsi tady ta největší hrdinka!!! Já mám na kLírovou svůj názor a nikdo mi ho neveme ani nevyvrátí!!!Zvlášť ne taková ....,jako seš ty!!!
  • Pro kamarádku

Pokud si myslíš,že je mi patnáct,tak se hluboce mýlíš!!!A nevíš,kdo jsem,neznáš mě!!!Tak nevím,co mě kritizuješ.No a já prostě Klírovou ráda nemám a diskuzní fóra jsou na to,abychom řešili lidi,na této diskuzi se řeší Klírová,tak nevím o co ti jde.Myslím,že právě ty jsi ta holka,ketré je patnáct,nakrucuje se před zrcadlem a poslouchá Brtiney!!!Já nikdy Britnu neposlouchala!!!A jestli chceš ovládnout svobodný lidi,tak se ti to asi nepovede,protože je to Mattova věc,jestli nám odepíše nebo ne!!!Jo a kdybych potkala Klírovou,tak by to byl můj nejzkaženější den v životě:-D!!!Neplet se do věcí,do kterých ti nic není a pokud Klírovou,tak miluješ jdi na chat nebo diskuze pro lesby!!!Ty ,,kamarádko!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší