-
Já si myslim že tohle diskusní forum není od toho abych tady popisoval sebe. No ale nemůžu říct že by se mi to nelíbilo kdyby místo Martiny Klírový tam bylo moje jméno.
-
No tak to jsem hrdej že jsi mi to řekla zrovna ty lavazzo. A jinak nuda je tu furt, a myslim že se to ani nezmění
-
všem:::
Nechcete navrhnout nějaký téma hovoru? Je tu nuda:o(( -
Pro Matta
Nemusíš děkovat,ale můžeš být vděčnej,že ti to říká,tak krásná holka jako já!!! -
Dík :-)
-
Pro Matta
My,to víme,ale ty taky jseš dobrej:-)))! -
Jste fakt dobrý :-)
-
jo... :-)))
-
Já nejsem Matt a ty seš ne já nejsem Matt a nejsi náhodou Matrix ne to nejsem Matt a Matrix jsou jedno a to samý, já si myslim že ne, já zas jo shrnutí vašeho dlouhého rozhovoru. Pěkně si to dáváte holky. Já se docala směju když si to čtu jen tak dál, jen tak dál, jste fakt dobrý začínáte se mi líbit!!!!!!!!!!
-
dobrýý den
dobrý den ......jak se tak na to koukám ,tak se nestacim divit protoze to co se o mne pise je fakt hodne drsný....jestli me nekdo nekdy prepadne tak vám slibuju ze ten kdo to zaridi uz nikdy nevyleze z vezeni!!! to vám slibuju.... a jinak bych taky chtela podekovat klukům kteří se me zastávají...dekuji vám :-)) Moje cislo na mobil je 732 335 451....cekam na vase telefonaty......ale hlawne mne volejte kvůli schuzkam a ne ze me milujete!! dekuji...mejte se vsichni ......P.S.:uz natacim dalsi film.........:-)) Ahoj -
pro lavazzu:
Já taky, ale občas pod jinejma nickama. -
Pro Samara-Morgan
Já chodím na různý diskuze,ale hlavně,do top 10. -
Lavazze
ty chodíš jak koukám na TOP 10 osobností.... -
lavazze:
mě to je jedno. mimochodem nechodíš "náhodou" na diskuzi ke Gwen Stefani???Já tam jsem taky. -
Pro Samara-Morgan
Já nejsem ani Matt!!!!!!!!!!!!!! -
lavazze::
tak jsi Matt!!:)) -
Pro Samaru-Mor´gan
Já nejsem Matrix!!! -
pro hitmana:
Co ty Slováku. myslíš, že nejlepší baby jsou na slovensku, tys v ČR ještě nebyl že??? -
PRO LAVAZZU:
nevěřím, že by tu byli oba ve stejnou donu zároveň a zrovna si pnavzájem psali, buď je to tak jak jsem říkala, nebo jsi to ty...nic proti tobě.. -
lol
Ha, vy cesi,.-? Asi nemate kde chatovat ked tu vidim tolko riadkov, no rad by som prispel aj ja a to tak ze napravim komentar hned prvy---nie Cesky su najkrajsie na svete, ale Ceskoslovenske baby su najkrajsie na svete-sme v podstate krvou este stale jeden narod tak ako to spieva aj ALKEHOL-inak zdravim NAJ-kapelku na celom sirom svete a co by som sa vyjadril na Martinku--nepoznam ju, vo filme bola dobra, baba je to pekna, ale ci je spomedzi krasnych zien vynimocna by som Vam povedal iba keby som snou stravil niaku tu dobicku, takze mi kludne poskitnite a ja sem vysledky testu dopisem, zatial LOVU ZDAR---!!!cmuk a nepobite sa o nu!