Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Matta

Zato ty jsi děsně inteligentní,bacha na to,co slovo to samá perla:-))!!!
  • Vím,že bych se neměla takhle chválit,jenže skro všuchni mi to říkaj,a ti co mi neřeknou,že jsem pěkná mi většinou závidí(fakt nekecám)a nemají mě v lásce,prostě mě nesnáší.Jedné holce jsem naprosto nevědomky přebrala kluka a ta mě nesnáší!A do Holywoodu nejdu,protože jsem ještě mladá!
  • Lavazzo docala rád bych tě viděl jestli si takhle krásná jak řikáš tak proč už si nešla do Holywoodu? Moc sebechvály škodí
  • For:tototototo Kdybys viděla jak vypadám,tak by tě přešel smích a vypadli by ti oči z důlku jsem tvůj přesnej opak,co popisuješ:-) A díky Samara Morgan,že jsi se mě zastal(a)!Protože vůbec nejsem taková,jakou mě popisuje ta příšerná tototototo. Troufla bych si i říct,že jsem asi njehezčí z celé školy,kluci namě letí,perou se o mě.Takže totototo si se spletla,suď mě,až mě uvidíš:-)))!!!!!!!!
  • Chelsea

Prosim tě napiš mi MARTINO
  • Seš kočka

Martina je ta nejhezčí holka co sem kdy viděl v snowborďácích byla tak roztomilá a kdyžtak ať mi napíše na můj e-mail
  • \"ex\" Martině:

Ale kuš prosímtě....tady nikdo není blbej, aby ti to zbaštil!Že to seš ty!
  • pro všechny

ahoj všichni a hlavně kluci jsem vám vděčná za vaší přízen ale mám strašně moc práce můžu tady být klidně ¨1-2 měsíčně vždicky vám napíšu a budu se snažit abych aspon někomu zvás odpověděla všem dík Martina
  • Pro Lukáše:

Neberu ti, že máš Martinu rád, ale musím tě upozornit, že není pravda, co řekla, když jí nabídly hrát v rafťácích. Oni jí to ani nenabídly (ani vondráčkové a seidlové), protože chtěli nowé tváře, ale Martina tam prej hraje nějakou malinkou roličku!taková je pravda!
  • pro lamaa:

A jak to wíš??
  • jeji icq je asi 266-497-452 ;) ale fakt to neivm jiste pac ted se hodne fakuje :p
  • ???

chtěl bych s tebou chodit tak se ozvi
  • Nevim

Kluci, chápu vás, že se vám martina líbí, ale pokud vim tak má přítele, takže marná snaha :o)
  • jako nevim o co se tady vsichni snazite... jako martina se me taky libi... to je fakt ale jestli ste si nevsimli tak v cely diskuzi neni ani jeden jeji prispevek... coz znamena ze sem asi moc (nebo vubec nechodi)...nebo ani nema zajem komunikovat(coz by teda byla skoda )...to znamena ze cokoliv ji tu napisete je zbytecna namaha... Proste se smirte s tim ze vam asi nikdy nenapise. (Ja uz sem se s tim smiril a nebylo to moc jednoduchy... :)) .: END :. PS:vy co pisete ze s ni chcete chodit si to trosku srovnejte v hlave,, jak sni muzete chtit chodit kdyz ji ani neznate?? jenom proto ze je hezka??? -- nechapu
  • Ahoj Martino,newim jak nejaka holka muze bejt tak hezka jako ty...strasne rad bych se stebou seznamil,ostatne asi jako vsichni odsud...ses strasne roztomila...ve snowboardacich bych chtel hrat misto kotka...kdyz budes mit cas a chut tak napis pa pa
  • Ahojky Martinko! Přeju Ti hodně štěstíčka,zdravíčka,lásky a uspěchů a kdybys napsala na to icq,tak bych se nezlobil!!
  • Ahoj Martino, preji krasne vanoce. Jses hezka holka a kdybys se mnou chtela chodit, tak bych o tom pouvazoval. Pa, Jakub.
  • Nic si z toho nedělej...

Martino, nic si z toho nedelej co ti pisou ty "15 lety nevychovanci" nebo jestli se to da jinak nazvat. Sice si hrala jen v jednom filmu ale myslim ze to stacilo.Libilo se mi tvoje gesto kdyz ti nabidli hrat v Raftacich pokud to tak je.Sama si preci rekla "ze das sanci jinym mladym nadejim"Hezke gesto si udelala :o) Jinak co se tyce tebe ses hezka holka jen co je pravda nebo teda me se aspon libis, tady je misto pro komentare tak se nesmis treba i divit ze nekdo jako tady kousek podemnou napise, ze se mu nelibis myslim ze je to dany vkusem ale jak to podal "ten maser" pode mnou to trosku uz prehnal.Ale no myslim ze to asi nema v hlave trosku v poradku a jen ti zavidi. Tak se mej a jestli so tohle nahodou prectes tak mi kdyztak napis na myho mejlika.Sem zvedavej jestli si fora kde se bavi lidi o tobe ctes a reagujes na to treba nebo si to jen ctes a myslis si svoje. tak ahoj a hodne uspechu jakv lasce tak no ty vis proste ve vsem :o)
  • ???
  • Jseš ta nejhezčí baletka kterou sem kdy viděl. Chtěl bych se někdy podívat na tvoje vystoupení,tak kdyžtak kdyby si mi napsala na icq,tak by to bylo fajn. 228-090-371.Pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší