-
mfg
caw si pekne a isto aj dobra baba prosim
mohla by si my poslat niake fotky na martin2721@azet.sk dik *3* -
SUPERSNOWBORDAČKA
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI SNOWBORDÁCI A JAK V TOM TY,LUCINKA VONDRÁČKOVÁ A TA TŘETÍ A VOJTA KOTEK.HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4* -
uuuuuh
Martina je fakt sexi žena, fakt cool *14* -
-
Re: uuuuuh
ako by som jej mohla napisat?
-
-
SUPR
Fakt pěkná, supr holka. Snowboarďáci skvělý film, ale kvůli Martině bych na to šel ještě jednou!!! Můžu vřele doporučit je to fakt sranda!! -
Snowboardaci jsou super ... a Martina to je jenom vylepšila ... děsně krasná holčina ... zaviděl sem Vojtovi Kotkovi ! =)
-
tuták
Dáme si pyjovinu u pijána? :-DDD -
!!!!SUPER!!!!!
Martina KLÍROVÁ nejbombovější holka na celým světě fakt kudy chodím říkám ať jdou na ten filmec porotože kvůli ní to stojí za to ......:::§§!!! p.s.Kdyby někdo někde vyhrabal na ní e-mail jsem ochoten i něco zaplatiti ....Díky Jirka -
best
Hej lidi ať klidně neumí ale je to zatraceně dobrá kost!!! a ten kdo to nepřizná musí bejt snad gay jinak tomu fakt nerozumim *1* *1* -
Jsi super kocicka
Cau Martino Viděl jsem snowboardaky a hodne moc se mi to libilo.A chtel jsem se te zeptat jestli bys nekdy nechtela jet nekam na lyze ja zavodne na Snowbladech to jsou mini lyze kdybys nevedela Kdyztak mi napis nebo posli email ja ti poslu fotku.Tak se mej a kdyztak se ozvy Cau Tomas -
Děkuju
Ahoj Martino!! Chtěl sem ti jen říct, že sem moc rád, že českej film objevil tak talentovanou herečku..a navíc eště krásnou=) ..doufám, že tě zase brzy v nějakým filmu uvidím.. Ahoj, Ládík