Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je skvělá

Je to holka,kterou nepřestanu milovat,tak mi jí nukdo nepřeberte
  • cože

Cože? Martina že hrála skvěle? Vždyť to byl absolutně amatérskej, podprůměrnej výkon-sorry ale zkuste se na to kouknout ještě jednou..navíc měla tu výhodu že v celim filmu řekla asi tak 5 vět..Jinak, pod slovy "hrát skvěle" si teda rozhodně představuju něco jinýho" -ale asi jste toho ještě moc neviděli ...:)))
  • martinka

Martina je naprosto hezka holka!uz kdyz jsem ji videl na poprveuplne jsem z ni zesilel!VE snowboardacich ji to hrozne sluselo,ale mluvila nejak divne!Chtel bych hrat ve snowboardacich misto Vojty Kotka.Je to ta nejhezci holka kterou jsem kdy v zivote videl.Hrozne by sem se s ni chtel setkat!Proste ji hozne mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooc miluju!:)
  • Martinka

Ja te tak miluju!Jsi ta nejhezci holka na svete.z toho o tobe pisou ostatni lidi(to spatny)si nic nedelej.Nemuzu te vypudit z miho mozku.Jsi ta nejkrasnejsi holka kterou znam.Budu rad kdyz napises na muj email.Tedy pokud si ty clanky ctes.proste te miluju!:)
  • ses super

napis mi na e mail jestli clanky ctes prosim ses dobra herecka i super holka na pis na e mail a tvuj e mail napis taky pokud. cau.
  • Nevim co na ni vsichni vydite.....dit lucka vondrackova byla mnohem hezci a roztomilejsi..klirovy to docela ve snowbordakach sluselo ale v normalnim zivote..nic moc..rikate blondyna?no ja si spis myslim ze tu barvu co ma na hlave koupite v kazde drogerii. Jeji vlasy totiz vubec nejsou blondate..ale to byste se museli podivat ke korinkum kde ji odrusta tmavsi barva! nemam ji rada!
  • miluji tě

Miláčku poprvé ve snowboardacích sem tě viděl hned sem se do tebe zamiloval
  • laska

Tak znovu cau bylo opravdu skvely jak si hrala ve snowbordacich.Ale taky sem cet v ABC ze sis zlomila ruku to me moc mrzi.A co vojta-rendy videl jsem ve filmu jak to s nim delas jaky to bylo odepis petan
  • Len tak

Ahoj Martina,ani celkom neviem preco ti pisem. Nemam vo zvyku pisat na taketo internetove diskusie.Asi najskor preto ze sa mi velmi pacilo ako si stvarnila postavu Lucie v Snowboardakoch. Uz davno ma ziadny film tak nechitil za srdce a obzvlast si tomu napomohla ty. Nebudem ti vypisovat ze ta milujem alebo nieco take, z toho som uz vyrastol. Potesilo by ma keby si mi napísala ako si sa vlastne dostala k tomuto filmu. Dufam ze ta to nenahneva ale hrozne by ma zaujimalo ako si vnimala tie eroticke sceny a co na to tvoji blizky. Vdaka. Bugi zo Slovenska
  • Aaahoj

Taaak ahoj... Videl som supper film s ešte lepšou herečkou...:o) Stále ho pozerám dookola a hlavne tie časti v ktorých si ty... Veľmi si sa mi zapáčila... keby to bolo možné povedal by som ti, že som sa do teba zaľúbil... no bohužial to nie je možné...ty si známa herečka a ja len obyčajný chalan... Aale aj tak sa mi veľmi páčiš...!!! Taaak sa maj pekne...a ak budeš môcť tak odpíš ak nie tak prajem veľa štastia ďalej...papa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit